Vad är viktigt när man köper tvättmaskin?

Vad är viktigt när man köper tvättmaskin?

Vad är viktigt när man köper tvättmaskin?

Friheten att kunna tvätta när man vill är viktig för många och det kan vara skönt att ha en tvättmaskin i lägenheten som komplement till tvättstugan. De viktigaste punkterna att tänka på när man köper en tvättmaskin och torktumlare är kostnad, storlek, kapacitet, och energieffektivitet.

Vilken tvättmaskin är bäst i test?

I tidningen Råd & Röns senaste test från januari 2020, är hela 150 maskiner med i sammanställningen. Bäst i test med 73 poäng är LG FH495BDS2/FH6F9BDS2 och på delad andraplats kommer flera tvättmaskiner från Miele bland annat modellerna WCG 130, WCI 330, WCI 120 som alla får 72 poäng. Bosch WAT283T8SN, som är vår mest prisvärda tvättmaskin, ...

Vilken tvättmaskin är bäst i konsumentundersökningen?

Bästa tvättmaskinstillverkare i denna stora konsumentundersökning blev, inte helt oväntat, Miele med poäng (460 tvättmaskiner från Miele utvärderades). På andraplats kom Bosch med 92 poäng och 1 890 undersökta tvättmaskiner. Läs gärna även vilket tvättmedel som är bäst, så att du drar full nytta av din nya tvättmaskin.

Vilken tvättmaskin har Samsung ww10m86inoa?

Samsung WW10M86INOA är en bra tvättmaskin som fick toppbetyg i Råd & Röns stora test av tvättmaskiner. Modellen har också fått riktigt bra betyg från konsumenter som testat maskinen vilket är två faktorer som tydligt indikerar en bra produkt från en dålig.

Vad är den mest prisvärda tvättmaskinen?

Bosch WAT283T8SN, som är vår mest prisvärda tvättmaskin, ligger på en delad 8:e plats och får bra betyg i delmomenten tvätt och centrifugering. Samtliga tvättmaskiner på topp 15-listan är relativt dyra och kostar mellan 9 000-18 000 kronor.

Relaterade inlägg: