Hur mycket tjänar en tandläkare i Kanada?

Hur mycket tjänar en tandläkare i Kanada?

Hur mycket tjänar en tandläkare i Kanada?

Nettoeffekten av dessa makroekonomiska faktorer betyder att den genomsnittliga lönen för tandläkare i Kanada är $ 94017. Denna siffra inkluderar de som är relativt nya i branschen samt individer som har mer erfarenhet.

Hur mycket tjänar en amerikan?

De tjänar i genomsnitt 42,57 dollar i timmen eller 365 kronor i timmen. Det ger en årsinkomst runt 88,540 dollar, eller 700 000 kronor vilket är långt över den genomsnittliga amerikanska årsinkomsten som är 48,672 dollar per år.

Hur mycket tjänar man i USA per månad?

Det räcker inte att betala minimilön utan andra förmåner längre. Bilden visar en skylt på $15 per timme + dricks. Timlönen inklusive dricks hamnar på mellan $30 och $44 per timme. Detta ger en månadslön på mellan 49 000 kr och 71 000 kr.

Hur mycket tjänar man som kirurg i USA i kronor?

Den högst betalda gruppen, kirurger, tjänar i snitt över 140 000 kronor i månaden. Det är lika mycket som den lägst betalda gruppen, de som tillreder maten på snabbmatsrestauranger, tjänar per år. Enligt statistiken från Bureau of Labor Statistics är det ett jobb som innehas av 2,7 miljoner amerikaner.

I vilket land tjänar man mest som läkare?

Läkare är det yrke i Sverige som anses ha högst status enligt en undersökning gjord av Kantar Sifo i början av 2020. Läkare är också det yrke som, i särklass, har högst livslön.

Relaterade inlägg: