Hur länge räcker 4000 mAh?

Hur länge räcker 4000 mAh?

Hur länge räcker 4000 mAh?

Hur många gånger du kan ladda dina enheter, beror dels av kapacitet (mAh), ställas mot batterikapacitet (mAh) av de enheter som du vill ladda. Smartphone batterier har typiskt mellan 1500-4000mAh kapacitet. Mer kraftfulla enheter som iPad / tabletter är normalt mellan 0mAh.

Vilken är den bästa powerbanken?

Techradar: Utser iMuto 20,000mAh till vinnare i deras powerbank-test. Det är en kraftfull powerbank som med 20,000mAh klarar av att ladda flertalet enheter flera gånger om. Något som särskiljer denna powerbank är att du kan se hur mycket batteri själva powerbanken har kvar, en funktion många andra tillverkare saknar.

Hur långt räcker 20000 mAh?

Nu för tiden är det vanligt att en powerbank har över 20,000mAh vilket i teorin skall kunna ladda din iPhone 8 till max minst 10 gånger. Verkligheten brukar se lite annorlunda ut men teoretiskt sätt så skall det gå. Välj en powerbank med så hög mAh du tror dig behöva, ju högre mAh desto längre kan du ladda med den.

Hur länge håller en laddad powerbank?

Ladda upp powerbanken En powerbank kan åtminstone laddas upp 500 gånger innan den börjar tappa kraft och därmed få minskad kapacitet. Den fungerar mycket längre än så, men som med alla batterier slits den med tiden. Se därför till att ladda powerbanken fullt upp innan du går hemifrån.

Hur används powerbank?

Powerbanken är ett batteri Själva powerbanken laddar du upp hemma på samma sätt som mobilen. Med en powerbank behöver du inte oroa dig för att strömmen tar slut när mobilen behövs som mest. Det är bara att ansluta telefonen till powerbanken med den vanliga laddkabeln för att telefonen ska laddas upp.

Vilken powerbank vandring?

Arctic Tern Powerbank 20 000 mAh Stor Powerbank Arcic Tern Powerbank är riktigt kraftfull och laddar en mobiltelefon fullt på runt 2 timmar. 4 USB portar gör att du kan ladda fyra enheter samtidigt med denna coola powerbanken. Detta är en rejäl powerbank till förvånansvärt låg vikt som passar till de flesta äventyr!

Relaterade inlägg: