Hur flyger man till Zakynthos?

Hur flyger man till Zakynthos?

Hur flyger man till Zakynthos?

Om flyg till Zákynthos Det snabbaste flyget till Zákynthos från Sverige tar 7t 10m (Göteborg Landvetter till Zakynthos). Det finns 3 flygbolag som flyger till och från Zákynthos, inklusive Ryanair, Wizz Air och Transavia France.

Vad kostar det att åka taxi på Zakynthos?

En taxiresa mellan Zakynthos Airport och Zakynthos stad tar inte mer än 15 minuter och kostar 15 € (inklusive bagage). Det är också billigt att ta en taxi till någon av turistorterna Argassi (16 €), Kalamaki (13 €), Laganás (17 €) och Agios Sostis (20 €).

Vilka flygbolag flyger till Zakynthos?

Vilka flygbolag erbjuder direktflyg till Zakynthos? Både TUI fly Nordic och Novair flyger direkt till Zakynthos.

Finns det direktflyg till Zakynthos?

Vilka flygbolag erbjuder direktflyg till Zakynthos? Både TUI fly Nordic och Novair flyger direkt till Zakynthos.

Vad kostar en öl på Zakynthos?

Till exempel, i Zakynthos du måste betala för: Flaska eller kartong med mjölk (1 liter): 14 SEK (1.30 EUR) Populär gul ost (1 kg): 94 SEK (9.00 EUR) En flaska öl från ett känt märke: 21 SEK (2.00 EUR)

Är taxi billigt i Grekland?

Det är som regel inte dyrt att åka taxi i Grekland. När du ska ta dig till och från flygplatsen kan det dock bli dyrt. Det beror givetvis på att du inte har så många val och att taxichaufförer här kan utnyttja det faktum att nyanlända turister inte har koll på vad det ska kosta med taxi i Grekland.

Var är bäst att bo på Zakynthos?

Så vart på Zakynthos ska man bo? Vill man ha ett stort utbud av tavernor och affärer så ska man bo i Zakynthos stad. Härifrån har man ett bra utgångsläge för att upptäcka ön. Stan i sig är inte så charmig som många andra grekiska städer, då den förstördes i en jordbävning 1953.

Hur mycket kostar taxi i Grekland?

Om du föredrar taxi, kom ihåg att priset på en taxi i Grekland beror på flera faktorer. Taxi startpris handlar om: 37 SEK (3.50 EUR). För 1 km rida i Grekland du måste betala om: 11 SEK (1.00 EUR).

Vad kostar mat på Zakynthos?

I Zakynthos, kostar en typisk snabbmatmåltid: 126 SEK (12 EUR) för en McMeal på McDonalds eller BurgerKing (eller liknande kombinerad måltid), och 38 SEK (3.60 EUR) för en cheeseburger. För kaffeälskare: cappuccino kaffe 26 SEK (2.50 EUR) och espresso 18 SEK (1.80 EUR).

Vad äter man på Zakynthos?

Maten är något av det bästa på Zakynthos och här kan du prova specialiteter som moussaka, lammkleftiko och souvlaki. Nedanför restaurangen finns solstolar så glöm inte att packa med badkläder när du är här. På kvällarna dansar personalen grekisk dans och bjuder gärna upp gästerna till en klassisk zorba!

Relaterade inlägg: