Vilket lag spelar Timo Werner?

Vilket lag spelar Timo Werner?

Vilket lag spelar Timo Werner?

Chelsea FC#11 / Anfallare Tysklands herrlandslag i fotboll#11 / Anfallare Timo Werner/Nuvarande lag

Hur många mål har Timo Werner gjort för Chelsea?

Lägg till Timo Werner s information till din webbsida!...Attackerar.
Mål4
Bra chanser missade5
Visa mer

Hur många mål har Timo Werner gjort?

Just nu är han på plats 16 i skytteligan i Champions League. Han är idag 26 år gammal (född i Stuttgart, Tyskland) och positionen han vanligtvis är uppställd på på planen är anfallare. Även i landslaget har Timo Werner gjort mål, närmare bestämt totalt 22 mål på 49 landskamper för Tyskland.

Hur lång är Werner?

1,8 mTimo Werner / Längd

Hur gammal är Werner?

26 år ()Timo Werner / Ålder

Vad är Verner?

Verner är ett tyskt namn, fornhögtyskt Warinheri. Förleden kan vara en beteckning på en germansk folkstam. Efterleden är ‑hari/‑heri 'härförare, krigare'. Namnet har sannolikt fått spridning i Sverige genom Verner von Heidenstam ().

När har Verner namnsdag?

Som mest populärt var namnet kring början av 1900-talet. 31 december 2005 fanns det totalt 10 023 personer i Sverige med namnet Verner eller Werner varav 1 097 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 56 pojkar namnet, varav 4 fick det som tilltalsnamn. Namnsdag: 17 augusti.

Vad heter Werner och Werner i efternamn?

Werner, även skrivet Verner och Värner, är ett namn, som används både som för- och efternamn.

Hur många heter Verner?

Hur många heter Verner i Sverige? 4 901 män heter Verner i förnamn. Av dessa har 309 Verner som tilltalsnamn. Snittåldern är 49.8 år.

Vad är Werner?

Mansnamnet Verner, Werner är av tyskt ursprung. Det finns flera tolkningar av betydelsen. Enligt en förklaring är namnet bildat av namnet på folkslaget varner och ett ord som betyder krigare. Enligt en annan tolkning är betydelsen ungefär beskyddare.

Hur många heter Werner i efternamn i Sverige?

4 kvinnor heter Werner i förnamn. Av dessa har 0 Werner som tilltalsnamn. 99.8% av alla som heter Werner i förnamn är män. Det finns även 2 487 personer som heter Werner i efternamn.

Vad betyder namnet Werner?

Det har tyskt ursprung. Det finns flera tolkningar av betydelsen. Enligt en förklaring är namnet bildat av namnet på folkslaget varner och ett ord som betyder krigare. Enligt en annan tolkning är betydelsen ungefär beskyddare.

Hur många Werner finns det i Sverige?

Det finns 2 487 personer i Sverige som heter Werner i efternamn. Det finns även 2 320 personer som heter Werner i förnamn. Källa: SCB. Antal personer med efternamnet 2021-12-31.

Relaterade inlägg: