Hur många mil över service Kia?

Hur många mil över service Kia?

Hur många mil över service Kia?

100 mil över är vanligtvis inget problem. Det värsta som händer är att du blir av med motor/drivlinegarantin.

Hur länge håller en Kia?

Kia har marknadens bästa och längsta nybilsgaranti, den räcker hela 7 år eller 15 000 körda mil! Den är inte en försäkring som du måste betala något extra för, utan ett värde som följer med bilen även vid ett ägarbyte. Så om bilen inte är mer än 7 år kan nybilsgarantin mycket väl gälla fortfarande!

Hur mycket kostar service på Kia?

Priset för en 8+-service är från 1.595 kr och då ingår olja, oljefilter, miljöavgifter och Kia 8+ serviceprotokoll.

Är Mekonomen auktoriserad Kia verkstad?

R700 skrev: Får och får, men mekonomen är inte en auktoriserad kia verkstad. Kan vara lättare eller svårare med garanti och ev. Goodwill beroende på vart man lämnat bilen.

Vad händer om man inte servar bilen i tid Kia?

Alltså, KIA lämnar garantier om man servar bilen enligt mil eller tid, milen är inte aktuellt i fallet utan tiden. Det är ok att låta det gå 2 månader över tiden from registreringsdatum.

Har Kia digital servicebok?

Dags för service på din Kia? Boka online här. Service gjord hos Björkmans Bil dokumenteras digitalt och du får dessutom en stämpel i bilens servicebok. Och att bilen är servad på rätt sätt och i rätt tid är viktigt ur garantisynpunkt.

När är det dags att byta bil?

I snitt väljer vi i Sverige att byta bil var tredje år. I många fall handlar det om att behovet ändras, men den rutinerade bilägaren gör också valet att byta bil för att de har koll på bilens värdeminskning.

Är Kia dyra att serva?

Undersökningen visar att den dyraste bilmodellen i genomsnitt kommer att kosta mer än dubbelt så mycket i service jämfört med den billigaste under de kommande åren. Faktum är att tre av de fyra Volvomodeller som toppade listan kostade dubbelt så mycket som undersökningens billigaste modell – Kia Ceed.

Vad kostar 6000 mila service Kia Ceed?

Re: Service Prislista. ca 4.900 kr för 6.000 mil service.

Relaterade inlägg: