Hur bra är iPhone 12 batteri?

Hur bra är iPhone 12 batteri?

Hur bra är iPhone 12 batteri?

Med iPhone 12 Pro har Apple tvingats ge mer utrymme till andra komponenter och mindre till batteriet. Det mäter nu 2 815 mAh. Det är väldigt litet i jämförelse med många konkurrenter på marknaden. Trots det levererar Apple bra batteritid med iPhone 12 Pro.

Är iPhone 12 bättre än iPhone 12 Mini?

De enda skillnaderna mellan iPhone 12 mini och iPhone 12 är fysisk storlek, skärmstorlek och kostnad. Annars är färgerna, lagringsalternativen, kameran och hårdvaran identiska mellan de två modellerna, liksom designen.

Hur länge håller iPhone 12?

Så det korta svaret på denna fråga är ganska enkelt: Apples iPhones håller länge - var som helst från sex till sju år, enligt min personliga erfarenhet. Och under denna tid kommer de att få fullt stöd från Apple med vanliga iOS -uppdateringar också. Med Android -telefoner får du tre års Android -uppdateringar toppar.

När kommer iPhone 13 sjunka i pris?

Om du kan tänka dig en liten äldre modell kan det dessutom vara en god idé att hålla utkik under Black Friday för att se om den mobiltelefon du söker sänks i pris.

Är iPhone 12 mini ett bra köp?

Iphone 12 Mini har en helt fenomenal skärm, och det är en av de bästa vi sett på en Iphone. För första gången så har man försett samtliga nya telefoner med sin Retina XDR OLED-teknologi, och skillnaden mot LCD är häpnadsväckande. Skärmen mäter 5,4 tum och du når enkelt alla hörnen med bara en hand.

Relaterade inlägg: