Är Tesla Model y en bra bil?

Är Tesla Model y en bra bil?

Är Tesla Model y en bra bil?

Bilen ska klara 0-100 km/h på fem sekunder och har en toppfart på 217 km/h. Det som slår mig direkt är hur sportig och fast bilen känns att köra, och hur tight och direktstyrd känslan är i ratten. Model Y är rapp och riktigt kul att ratta på kurviga småvägar runt Arlanda.

Hur långt går model Y?

*Tesla Model Y har egentligen en certifierad WLTP-räckvidd på 533 kilometer med 20-tumsfälgar. Men Tesla erbjuder också modellen med 19-tumsfälgar vilket också medför en längre beräknad räckvidd även om den inte är WLTP-certifierad.

Vad ingår i Tesla Model Y?

Model Y kommer med Teslas halvautonoma Autopilot-körsystem samt fotgängardetektering och körfältassistans, men även med tillval som självparkering och inkallningsfunktion. Sett över det stora hela representerar Teslas Model Y det bästa av Tesla i ett smart paket.

Hur mycket får Tesla y dra?

Tesla Model Y: Dragvikt 1600 kg.

Hur långt kommer man med en Polestar 2?

Nu uppger Polestar att bilen kan köras från Oslo till Norefjell tur och retur, en sträcka på knappt 27 mil, på en laddning. NAF har fått många klagomål från Polestar 2-ägare som är missnöjda med räckvidden.

Vad kommer Model Y kosta?

Tesla Model Y – svenska priser Tesla Model Y är i Sverige prissatt från 630 180kr. Där den bakhjulsdrivna versionen av en räckvidd på 540 km. Om du vill ha fyrhjulsdrift får du betala från 675 180kr och får du en räckvidd på 505 km. Model Y kommer också i en Performance-version.

Har Model Y luftfjädring?

Model 3 och Model Y kommer förmodligen inte få ta del av samma uppdatering eftersom de inte har adaptiv luftfjädring.

Har Tesla Model Y dragkrok?

Dragkrokspaketet till Model Y innehåller en viktbärande dragkrok med en kula på 50 mm. När dragkroken inte används ska den tas bort och förvaras på en torr plats för att förhindra rost och korrosion. Behåll dammskyddet över dragkrokens uttag för att förhindra att smuts tränger in.

Vilka bilar får dra över 2000 kg?

Andra som kan vara tänkbara är större SUV-ar och jeepar t ex Toyota Landcruiser, Mitsubishi Pajero, Range Rover, Landrover Defender resp. Discovery 3, Hyundai Santa Fe, Volvo XC90 men också vissa Mercedez E-klass. Även en del större audimodeller, typ a6, allroad får dra 2 ton eller strax över.

Relaterade inlägg: