Varför ska man ha en Mac Mini?

Varför ska man ha en Mac Mini?

Varför ska man ha en Mac Mini?

Mac mini är det billigaste sättet att skaffa en Mac, och tack vare dess kraftfulla komponenter kan den lätt konkurrera med sådana som iMac, men för mycket mindre pengar. Har du en iPhone eller en iPad med massor av iOS-appar och spel? Du kan nu även köra dem på Mac mini tack vare M1-chippet.

Vilken Mac Mini ska jag välja?

Test: Markant prestandalyft för nya Mac Mini med M1-chipp Är du ute efter mer prestanda och ska köpa stationär Mac idag är det Mac Studio som gäller. Ett bra val för: Den som vill ha en Mac så billigt som möjligt, den som behöver en liten stationär dator med mycket kraft.

Hur använder man en Mac Mini?

Din Mac mini levereras med appar för praktiskt taget allt du vill göra. Redigera och dela bilder och videor, skapa presentationer, lyssna på musik, läs böcker, se på film och mycket annat. Upptäck nya appar i App Store, inklusive iPhone- och iPad-appar som nu fungerar på Mac-datorer med M1-krets.

Vilken skärm till Mac mini?

  • Bästa bildskärm för Mac Mini - ASUS ProArt -skärm PA278CV. ...
  • LG UltraGear 27MP60G. ...
  • SAMSUNG LS34J550. ...
  • Bästa krökta bildskärmen för Mac Mini - ASUS Designo MX34VQ. ...
  • Bästa spelmonitor för Mac Mini - ACER Nitro XV340CKP. ...
  • Bästa 4K -skärm för Mac Mini - DELL U2720Q 4K. ...
  • Bästa 5K -skärm för Mac Mini - MSI Prestige PS341WU.

När kommer nya Mac mini?

Mac Mini lanserades 2005 och har sålts i flera versioner sedan dess. 2020 meddelade Apple att Mac Mini ska utrustas med den nya M1-processorn.

Vilken skärm till Mac?

Bästa skärmen för den som bara vill ha mer skärmyta Har du en Mac med retina-skärm rekommenderar vi att även din externa skärm är högupplöst (4k eller 5k), eftersom det kan vara störande med den mindre skarpa texten och konturerna på en ”vanlig” skärm när du ser den sida vid sida med den skarpa retina-skärmen på Macen.

Hur bra är MacBook Pro?

Summerat är basmodellen av MacBook Pro 14 med M1 Pro en bra dator som har allt från en exceptionell skärm, lång batteritid och ett bra ljudsystem till bra prestanda och värmehantering. MacBook Pro 14 är kort och gott en väldesignad och högpresterande dator och ett riktigt bra arbetsredskap.

Relaterade inlägg: