Vilken är bäst iPhone 12 eller 12 Pro?

Vilken är bäst iPhone 12 eller 12 Pro?

Vilken är bäst iPhone 12 eller 12 Pro?

IPhone 12-modellen som passar dig beror på vilken enhet du vill ha och hur mycket vissa funktioner betyder för dig. Om du handlar om kameran är Pro-modellerna det bättre valet. Om du vill ha en kamera och en stor skärm är 12 Pro Max den för dig, men om du bara handlar om kameran är 12 Pro bra.

Är iPhone 12 Pro värt?

TechRadar Slutsats inte minst med tanke på att Iphone 12 Pro Max finns. Den har ju bättre kamera och längre batteritid. Det finns en del vettiga uppgraderingar här med, inte minst kameran och hoppet till 128 GB lagringsutrymme med den enklaste modellen, och den kommer i lite mer tillbakalutat svala färger.

Är det värt att köpa iPhone Pro?

Om du vill ha mer prestanda och förbättrad bildbehandling är iPhone 13 Pro vad du bör titta på. Med det mest avancerade kamerasystemet på marknaden är Apples iPhone 13 Pro den perfekta telefonen för användare som kräver det absolut bästa av sina telefoner.

Vilken iPhone 12 ska man välja?

Processor och lagring Grafik- och maskininlärningsprestanda ska vara samma på alla fyra, liksom ren cpu-prestanda. Iphone 12 och Iphone 12 Mini börjar på 64 GB lagring och kan uppgraderas till 1 GB. Iphone 12 Pro och Iphone 12 Pro Max börjar på 128 GB och kan uppgraderas till 2 GB.

Varför köpa iPhone 12 Pro?

Med iPhone 12 Pro får du en omtyckt flaggskeppsmodell som har allt det där extra man kan förvänta sig i en bra mobiltelefon. Den här modellen ståtar med utmärkta kameror, stor skärm, LiDAR-sensor och valmöjligheten till extra stort lagringsutrymme.

Är iPhone 12 Pro bättre än iPhone 11 Pro?

Det är lite bättre vid svagt ljus än 12 Pro, men båda ger utmärkta resultat totalt sett. Apple iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max har båda en liknande smink som iPhone 12 Pro, men de har en något smalare bländare på vidvinkelobjektivet vid f / 1.8 och drar på nattläget mer i svagt ljus.

När blir iPhone 12 Pro billigare?

iPhone 12 Pro och Pro Max då? Om du har siktet inställt på Apples kraftfullare Pro-modeller, är det tyvärr en mycket mindre chans till rabatt. Vi har aldrig sett Apple sänka priserna på sina större modeller och det är osannolikt att de kommer att börja med det nu. Båda dessa enheter var oerhört populära under 2021.

Är iPhone 12 bättre än iPhone 12 mini?

Precis som med iPhone 12 och iPhone 12 mini är det främst storleken som utmärker de olika pro-modellerna. Båda pro-modellerna har ett trippelkamerasystem på 12 MP (ultravidvinkel, vidvinkel och telefoto) samt en LiDAR-sensor (djupsensor) som kan mäta avstånd för extra djup och snabbare autofokus.

Relaterade inlägg: