Var sitter mikrofonen på en MacBook Pro?

Var sitter mikrofonen på en MacBook Pro?

Var sitter mikrofonen på en MacBook Pro?

2. Mikrofon och högtalare. MacBook har tre inbyggda mikrofoner som sitter nära den övre kanten på skärmen men datorn stöder även externa USB-mikrofoner. Ljud är väldigt viktigt när man ska tala med andra, så du kan faktiskt justera mikrofonens ingångsnivå för att minska inspelning av buller i omgivningen.

Hur bra är nya MacBook Pro?

Summerat är basmodellen av MacBook Pro 14 med M1 Pro en bra dator som har allt från en exceptionell skärm, lång batteritid och ett bra ljudsystem till bra prestanda och värmehantering. MacBook Pro 14 är kort och gott en väldesignad och högpresterande dator och ett riktigt bra arbetsredskap.

Varför funkar inte micken på datorn?

Kontrollera att appar har åtkomst till mikrofonen Välj Starta> Inställningar> sekretess & eller> Mikrofon och kontrollera att Mikrofonåtkomst är aktiverat. Kontrollera att Låt appar komma åt din mikrofon är aktiverat och välj sedan vilka appar som har åtkomst.

När kommer en ny MacBook Pro?

Enligt nya uppgifter till Digitimes, via Macrumors, så planerar Apple att släppa en ny Macbook Air under andra halvan av 2022. Tidigare har även kända ryktesprofiler som Ming-Chi Kuo och Bloombergs Mark Gurman delat med sig av liknande uppgifter.

Vilken Mac dator ska jag köpa?

MacBook Pro 14 tum är bästa laptop för produktivitet du kan köpa just nu. För kreativa proffs som fotografer, videoredigerare och musikproducenter är MacBook Pro 14 tum (2021) en dröm att använda, tack vare ett val mellan kraftfulla nya M1 Pro- eller M1 Max-chip som kan hantera även de mest intensiva uppgifterna.

Relaterade inlägg: