Var finns Masterkod Yale Doorman?

Var finns Masterkod Yale Doorman?

Var finns Masterkod Yale Doorman?

Behöver du ändra din masterkod? Om du KAN din masterkod när du behöver ändra den kan detta göras via menyn i ditt Yale Doorman, antingen i advanced mode eller i easy mode. I advanced mode ska du välja menyval 2, och i easy mode ska du välja p-knappen.

Vad är Masterkod på Yale Doorman?

Är ditt Yale Doorman L3 upplagt i din app använder du inte en traditionell masterkod direkt i låset. Låset programmeras istället med hjälp av appen. Viktigt: Masterkod, entrékoder och nyckelbrickor nollställs alla vid integration till app, om du ställt in dessa innan i låset. Börja därför ALLTID med appen.

Vilken Yale ska man köpa?

Yale Doorman Classic V2N är ett komplett digitalt lås för hemmet som vi valt att utse till bäst i test. Det fick betyg 5 av 5 och blev utsedd till bäst i test hos M3 Smartworld. Testpiloter hos Smartson.se gav låset toppbetyg och det är populärt val hos både Prisjakt och Pricerunner.

Hur kommer jag in i menyn Yale Doorman?

Håll då batteriet mot polerna i nederkant på utsidan och identifiera dig med elektronisk nyckel. Yale Doorman kan öppnas inifrån genom att vrida vredet i öppningsriktning till horisontellt läge varvid man vidhåller det horisontella läget på vredet samtidigt som man drar ned handtaget och öppnar.

När byta batteri Yale Doorman?

Batteriinformation i Yale Doorman Classic Batteribyte: Byt samtliga batterier vid låg batterivarning. Låt aldrig batterierna ta helt slut då detta kan skada produkten. Kontrollera alltid att + och – polerna på batterier sätts i korrekt. Använd alltid alkaliska batterier.

Vad är det för skillnad på Yale Doorman?

Likt det tidigare låset från Yale så har Yale Doorman L3 stöd för att öppnas med hjälp av kod, nyckelbricka eller app. Till skillnad från V2N så har det nya låset L3 stöd för att lagra upp till 30 nyckelbrickor (10 st i V2N). Likt tidigare lås så har Yale Doorman L3 stöd för att öppnas mekaniskt inifrån (om t.

Vilket dörrlås är bäst?

Bäst i test smart lås När det gäller det bästa låset just nu, blir det en seger för Yale Doorman V2N.

Relaterade inlägg: