Vilken Heldämpad MTB?

Vilken Heldämpad MTB?

Vilken Heldämpad MTB?

Om plånboken tillåter rekommenderar vi alltid att man väljer en heldämpad mountainbike med kolfiberram. Det ger dig möjlighet att utveckla tekniken på en lätt cykel av hög kvalitet. Med det sagt beror det på vilken typ av åkning du vill ägna dig åt, samt vilken teknisk nivå du vill lägga dig på.

Vad är enduro cykel?

Mindre tävlingsinriktad enduro går även under namnet all mountain och kan sägas vara ett samlingsnamn för all cykling där man tar det relativt lugnt uppför, och kanske rent av väljer en grus- eller asfaltsväg till toppen av sitt åk och sedan öser på utför.

Är Lapierre bra cyklar?

Lapierre är ett av få märken som kan stoltsera med det och det är något vi anser som en enorm styrka då du som konsument garanterat får en produkt som håller måtten. Trots att Lapierres cyklar monteras i Frankrike är märket en riktig prispressare på cyklar från mid till high end.

Vad är Stigcykel?

Trail (Stigcykel på Svenska) Ja, egentligen är ju alla mtb's en stigcykel. Den ska ju användas i skogen på stigar. Med det sagt så är en trail-mtb den perfekta kompromissen.

Vad ska man absolut ha när man cyklar?

En bra cykeltröja En bomullströja duger väl? Absolut, om du ska cykla till affären. Ska du däremot cykla längre än några kilometer i rask takt, och dessutom räkna med att bli svettig, då är en riktig cykeltröja faktiskt väl värda sina pengar.

Relaterade inlägg: