Hur stort är Messis hus?

Hur stort är Messis hus?

Hur stort är Messis hus?

Leo Messi har blivit med hus hemma i Argentina. Superstjärnan spenderade sina första dagar i ”fortet” under sin julsemester. Lyxvillan uppges ha 20 till 25 rum – inklusive en egen biograf.

Vilket lag spelar Messi i 2022?

Karriär
LigasäsongMatcherLag
2021 - 202226Paris S.G.
2035Barcelona
2033Barcelona
2034Barcelona

Hur mycket är Messi värd 2021?

Messis nya lön efter det nya kontraktet är otroligt hög. Lionel Messis kontrakt med PSG är värt 35 miljoner euro per säsong. Överenskommelsen sträcker sig till och med sommaren 2023 med option på ett år till.

Vart ligger Messis hus?

Snart kan det vara Leo Messis hem, enligt RMC Sport. Det har gått en och en halv månad sen Leo Messi, 34, presenterades av Paris Saint-Germain. Det har också gått ungefär lika lång tid sen argentinaren med familj flyttade in på det mytomspunna lyxhotellet Royal Monceau i Paris åttonde arrondissement.

Vilket klubblag spelar Messi i 2021?

Det har varit en del rykten att det är Manchester United som Messi kommer att spela för nästa gång. Ett lag som har en stor chans att få Messi till deras lag är Manchester United. Det är ett lag med en stor budget tack vare deras ägare. Därför kommer de heller inte ha ett problem med att betala Messis lön.

Hur mycket pengar köpte PSG Messi för?

Tröjor för 105 miljoner dollar Messi-hysterin i den franska huvudstaden verkar inte ha några gränser. Ekonomijournalisten Joe Pompliano, som hänvisar till spanska Marca, skriver på Twitter att PSG sålde 832 000 officiella replicatröjor inom 24 timmar efter att 34-åringen kritade på.

Hur bor Messi?

Messi kan flytta in i slott Hisnande 489 miljoner kronor. Enligt RMC Sport ska Antonella Roccuzzo ha fallit för ett historiskt slott i Vésinet, beläget i Paris västra utkanter. Slottet uppfördes när 1800-talet övergick i 1900-talet och boendeytan är på 2 000 kvadratmeter.

Relaterade inlägg: