Hur vet jag om jag får ett billån?

Hur vet jag om jag får ett billån?

Hur vet jag om jag får ett billån?

Likt bolån och privatlån måste du vara minst 18 år, folkbokförd i Sverige, ha en fast anställning eller pension och inga betalningsanmärkningar. Vissa långivare ställer även krav på att du ska tjäna minst 200 000 kronor per år. Tar du ett billån måste du också amortera.

Kan man köpa bil om man inte har fast jobb?

är projektanställd, arbetslös eller sjukskriven så är det alltså ingen omöjlighet för dig att få ett billån. Detta beror på att långivaren tittar på din ekonomi i helhet. Faktum är ju att du som låntagare kan ha goda möjligheter att betala tillbaka lånet även om du inte har en fast anställning just nu.

Hur lång tid tar det att få ett billån?

Oftast får du svar på din låneansökan inom 24 timmar.

Kan man leasa bil utan fast jobb?

Månadskostnaden grundar sig på bilens pris, restvärdet, fast eller rörlig ränta samt hur länge du vill leasa bilen. För att teckna en privatleasing måste du ha en tillsvidareanställning eller annan typ av anställning som sträcker sig över hyrperioden.

Kan man köpa bil på avbetalning med betalningsanmärkning?

Går det att ansöka om billån med betalningsanmärkning? Självklart kan du det! Du kan dock inte ansöka om ett vanligt billån, så ditt bästa alternativ är att ansöka om ett blancolån.

Relaterade inlägg: