Varför kan jag inte ladda ner spel?

Varför kan jag inte ladda ner spel?

Varför kan jag inte ladda ner spel?

Kontrollera om appen är tillgänglig för enheten Tryck på appen du vill ladda ned. Det står om appen är tillgänglig på enheten på appens sida. Om den inte är tillgänglig går det inte att ladda ned den.

Kan inte ladda ner appar Android?

Om webbsidan inte laddas finns det troligtvis ett problem med din internetanslutning. Aktivera flygplansläge och stäng av den igen. Byt till en Wi-Fi-anslutning om du inte kan ladda ner appar på mobildata. Starta om eller om problemet kvarstår på Wi-Fi återställ routern och försök igen.

Varför kraschar alla appar?

Om problemet med appen kvarstår efter en tvingad avslutning kan du behöva kontakta apputvecklaren. Läs mer om hur du kontaktar utvecklaren. Du kan vanligtvis rensa en apps cacheminne och data via appen Inställningar på telefonen. Inställningarna kan variera beroende på telefon.

Varför kan jag inte ladda ner appar Windows 10?

Kontrollera att appen fungerar med Windows 10. Mer information finns i Din app fungerar inte med Windows 10. Uppdatera Microsoft Store: Välj Start och sedan Microsoft Store i listan med appar. I Microsoft Store väljer du Visa mer > Nedladdningar och uppdateringar > Hämta uppdateringar.

Kan inte ladda ner appar på datorn?

Installera om appar på en Android-enhet med datorn Öppna play.google.com på datorn. Mina appar. Klicka på appen som du vill installera eller aktivera. Du kan aktivera appen på din enhet genom att klicka på Installera, Installerad eller Aktivera.

Relaterade inlägg: