Vad är NYX * unattended?

Vad är NYX * unattended?

Vad är NYX * unattended?

NYX*Unattended-S står det för ett toabesök jag gjorde och blippade betalningen. Ifall nån undrar vad det är, tydligen nån form av betalningsservice. Samma här, måste varit toabesök på Nordstan/GBG. Fattade inte vad det kunde ha varit förrän nu.

Kan man ha flera privatkonton?

Du kan välja mellan Privatkonto, Enkla sparkonto och placeringskonto. Med ett Placeringskonto får du en fast ränta när du sparar på längre sikt. Du kan öppna upp till tio konton på internetbanken.

Är det bra att ha pengar på olika banker?

Undvik att samla allt ett ställe Bankerna hävdar ofta att det är bättre att samla alla sina åtaganden hos respektive då du blir en bra kund hos dem och därför får bättre förmåner och räntor. Det finns idag inget som säger att det skulle vara bättre att göra så framför att skaffa fler banker.

Vem har fört över pengar?

Har du satt in pengar på någon annans konto av misstag, exempelvis för att du skrivit fel kontonummer i internetbanken eller förväxlat ett bankgironummer, ett plusgironummer eller ett mobilnummer när du använder Swish, ska du kontakta din bank direkt. Banken kan hjälpa dig med att ta reda på vart pengarna har skickats.

Vad är IZ *?

Kundens kontoutdrag Om du har ett Zettle företagskonto kommer det att stå "IZ *" samt ditt företagsnamn.

Hur spärrar man ett konto?

Om du inte har beställt något behöver du kontakta din bank för att spärra kortet och få stopp på dragningarna. Du kan också göra en så kallad kortreklamation, vilket betyder att du vänder dig till banken för att få hjälp med en återbetalning.

Kan man ha två konton på Swedbank?

Förutsättningarna för att öppna e-sparkonto Det finns en max gräns på tre e-sparkonton man kan öppna själv i internetbanken eller i appen. Vill du öppna fler får du kontakta ett bankkontor.

Kan man ta bort konton Swedbank?

Avsluta konto För att avsluta ett konto behöver du kontakta oss. Enklast gör du det genom att skriva till oss i internetbanken. Skriv vilket konto du vill avsluta och på vilket konto kvarvarande pengar ska sättas in.

Vem betalar Minusräntan?

Vad är negativ ränta? Riksbanken i Sverige bestämmer vad den så kallade reporäntan, ofta känd som styrräntan, ska ligga på. Den ligger sedan 2016 på minus en halv procent och innebär att vi har en negativ ränta – minusränta. I praktiken betyder det att bankerna måste betala för att ha pengar hos Riksbanken.

Har fått pengar på kontot?

Kontakta alltid din bank när du upptäcker att du av misstag har fört över eller betalat pengar till fel konto. Detsamma gäller om du har fått in pengar på ditt konto som du inte känner igen. Du har inte rätt att använda pengar du av misstag fått in på ditt konto.

Kan man se inkommande pengar på Swedbank?

Du loggar in i Internetbanken och väljer Ekonomisk översikt > Bankgirotjänster och kanse dagens insättningar. Innan du får tillgång till tjänsten måste ditt företag ha anslutit sig till tjänsten och ha avtalat om administration av behörighet.

Relaterade inlägg: