Vilken nivå är tyska 4?

Vilken nivå är tyska 4?

Vilken nivå är tyska 4?

Hej! Man brukar säga att det motsvarar steg B1.

Vad motsvarar tyska i?

Tyska 1 är en nybörjarkurs för dig som vill lära dig tyska. I kursen får du lära dig att uttala ord och du får även grammatiska kunskaper i det tyska språket. Under kursens gång lär du dig att arbeta med det tyska språket och du har även fått lära dig om tysk geografi och historia.

Vilken nivå är C1?

C1 – Muntlig kommunikation Kan du argumentera spontant, tydligt och strukturerat för att förklara din ståndpunkt inom ett visst ämne?

Vilken nivå är franska 4?

Hur motsvarar nivåerna i den europeiska nivåskalan stegen i franska sedan dessa ändrats i samband med GY 2011? Detta är en ungefärlig motsvarighet: Steg 1 (A1-2), Steg 2 (A2-1), Steg 3 (A2-2), Steg 4 (B1-1), Steg 5 (B1-2), Steg 6 (B2-1), Steg 7 (B2-2).

Vad menas med C1?

Körkortsbehörigheten C1 ger rätt att köra lastbilar med en totalvikt på högst 7500 kg. Med ett C1-körkort får du också köra personbilar med en totalvikt över 3500 kg men inte över 7500 kg. Du får koppla till en lätt släpvagn med totalvikt på högst 750 kg.

När läser man tyska 4?

Tyska 4 är kurs för dig som tidigare har läst kurser i tyska på gymnasial nivå. I denna kurs fördjupas dina kunskaper i det tyska språket ytterligare. Under kursens gång får du bland annat lära dig att skriva texter och berätta saker på tyska.

Relaterade inlägg: