Hur lång tid tar det att få slipade glasögon?

Hur lång tid tar det att få slipade glasögon?

Hur lång tid tar det att få slipade glasögon?

Glas ska slipas i din styrka och passas in i ditt val av båge. Det är ett hantverk helt enkelt! Därför kan det dröja mellan 7 och 14 dagar innan du får glasögonen hemskickad till dig. Det är lika länge som att beställa i butik.

Hur ser man i progressiva glasögon?

Progressiva glasögon saknar linje Du kommer fortfarande att se bättre på längre avstånd genom att titta i övre delen av glasögonen och bättre på kortare genom den nedre - skillnaden ligger i att den skarpa linjen är borta.

Kan man läsa med progressiva glasögon?

När man i 40-50-årsåldern riskerar att få sämre syn vid läsning, och behöver olika styrkor i sina glasögon, brukar det vara dags att börja använda progressiva glas. Detta beror på att linsen i ögat sakta börjar förlora förmågan att ställa in skärpan på nära håll. Därför behöver man en annan styrka för att kunna läsa.

När får jag mina glasögon?

Vi fakturerar alltid föregående månad. Exempel: Du hämtar dina glasögon den 12 juni. Första fakturan kommer först under juli. Du betalar då för juni månad med betalningsperioden 12 - 30 juni.

Kan inte läsa med mina progressiva glasögon?

Om du får problem kan du börja med att använda dina nya glasögon när du sitter ner. Vänj dig sedan successivt vid de nya progressiva glas genom att använda dem allt oftare när du rör dig, går i trappor, kör bil eller utövar sport.

Hur använder man progressiva glasögon?

Progressiva glas är uppdelade i olika zoner. Den övre delen av glaset använder du för att se på avstånd och nertill i glaset finns läsdelen. Däremellan är det en flytande övergång och beroende på vilken del i det progressiva glaset du tittar genom ser du skarpt och tydligt på respektive avstånd.

Hur lång tid tar det att få sina glasögon Specsavers?

Har du några frågor eller behöver hjälp med dina glasögon inom tre månader från ditt köp kommer vi att hjälpa till så att du blir helt nöjd.

Var har jag lagt mina glasögon?

Hitta mina glasögon är en Bluetooth sändare som lätt kan sättas på insidan av skalmen utan att störa när man har solglasögonen på sig. Man laddar ner en app från App Store allt styrs via appen på telefonen. Ladda sändaren minst 1 timme innan användning. Batteriet håller i cirka 1 månad.

Relaterade inlägg: