Är det gratis att ringa med WhatsApp?

Är det gratis att ringa med WhatsApp?

Är det gratis att ringa med WhatsApp?

Populära chattklienten Whatsapp får nu stöd för röstsamtal. Whatsapp har börjat rulla ut funktionen och Android är först. I den senaste versionen av Whatsapp för Android har det smugit sig in ett nytt menyval, nämligen "Samtal".

Vem betalar WhatsApp?

Sms är en runt 20 år gammal teknik som bara klarar av en sak: Korta textmeddelanden. I stället utmanas sms:en på allvar av smartphone-appar som Whatsapp. Den tydligaste skillnaden är att du måste betala för sms medan Whatsapp-meddelanden är gratis.

Hur gör man för att ringa med WhatsApp?

Röstsamtal: öppna fliken Samtal och tryck på eller . Sök efter den kontakt du vill ringa. Tryck på eller för att starta ett röstsamtal. Läs mer om att ringa röstsamtal på Android eller iPhone.

När kommer WhatsApp funka igen?

WhatsApp kommer att sluta fungera på äldre mobiler från och med den 1 januari. Uppdatera din programvara nu, om du kan. Om du har en äldre iPhone eller Android-mobil, kan du förlora åtkomst till WhatsApp helt eller åtminstone vissa funktioner i meddelandeprogrammet från och med 1 januari 2021.

Är det problem med WhatsApp?

Whatsapp avbrott rapporterade under de senaste 24 timmarna Det är vanligt att vissa problem rapporteras löpande under hela dagen. Downdetector rapporterar bara en händelse när antalet problemrapporter markant överstiger den vanliga volymen för det klockslaget.

Kan man se om någon är aktiv på WhatsApp?

Med WhatsApp-funktionen "Senast sett" kan du se när någon senast har kollat in WhatsApp, och användare kan också se när du senast har kollat in den. Om en kontakt inte har inaktiverat sist sedd visas den under dennes namn högst upp i en öppen chatt.

Relaterade inlägg: