Är Whirlpool ett bra märke?

Är Whirlpool ett bra märke?

Är Whirlpool ett bra märke?

INGEN bra service alls och förutom att jag fick slänga allt jag hade i kylen alla 3 gånger fick jag inte heller någon som helst kompensation. Ingen bra service och det enda dem gör är att skylla ifrån sig. KOMMER ALDRIG REKOMMENDERA WHIRLPOOLS PRODUKTER. SÄMSTA KVALITÉ OCH SERVICE.

Var tillverkas Whirlpool?

Merparten av Whirlpools produkter tillverkas i Europa. Har vunnit IF Design Award och Reddot design Award för 2020 för vår produktdesign. Flertalet produkter har Connectivity dvs uppkoppling via din smartphone eller padda – allt för att förenkla vardagen!

Hur bra är Whirlpool tvättmaskin?

Maskinen blir väl omtyckt hos båda källorna och får i slutändan bra betyg av Råd & Rön och toppbetyg av Tænk. Experterna är framförallt positiva till att tvättmaskinen tvättar och centrifugerar riktigt bra. De framhäver dock även dess låga förbrukning av både vatten och energi.

Vilket land kommer Whirlpool?

Företaget bildades 1911 i St. Joseph, Michigan, USA. Ignis köptes upp av Whirlpool 1989. År 1986 köpte Whirlpool Kitchen Aid.

Är Whirlpool svenskt?

Whirlpool är ett amerikanskt företag som är en av världens största tillverkare av vitvaror.

Var tillverkas Cylinda vitvaror?

Cylinda – allt för en enklare vardag Sedan 1958 har Cylinda funnits vid svenskarnas sida. Med rötterna i Västergötland tillverkar vi energismarta, användarvänliga och pålitliga vitvaror som står pall för livets alla utmaningar. Prisvärda maskiner för såväl kök som tvättstuga.

Vem tillverkar Cylinda diskmaskin?

Cylinda förvärvades av Asea 1978 då namnet ändrades till Asea Cylinda. 1988 förvärvades bolaget av Asko och namnändrades till Asko Cylinda. Mellan åren 20 ägdes Asko av italienska Antonio Merloni Group, men från och med juli 2010 ägs Asko istället av vitvarutillverkaren Gorenje från Slovenien.

Relaterade inlägg: