Vad har man till vida jeans?

Vad har man till vida jeans?

Vad har man till vida jeans?

Gör som Sylvie Mus och styla de vida jeansen med något mer uppklätt, som en stärkt vit skjorta eller en blazer. Bär det sistnämnda med en kort topp eller bralette under för att pricka in ännu fler av vårens största trender!

Var ska jeans sluta?

Det säkraste du kan göra är att låta byxorna sluta precis ovanför skorna. Cafés stylist Emine Sander visar hur du ska göra. Och glöm inte bort att det bara kostar någon hundring att gå till skräddaren och sy upp dina jeans, kostymbyxor eller chinos.

Vad menas med livhöjd?

Välj med fördel en modell med något högre livhöjd, vilket gör att avståndet mellan kavajens knapp och byxans midja minimeras. Jeansen behöver inte vara extremt vida men genom att undvika en tight passform kan man ge dem ett fall som rimmar med kavajens.

Vad har man till utsvängda jeans?

De utsvängda byxorna passar nämligen alldeles utmärkt till en rutig kavaj. Du kan antingen satsa på par långa utsvängda jeans som får benen att se längre ut, eller en croppad variant som går perfekt ihop med ett par boots.

Vad ska man ha för skor till vida byxor?

5 enkla sätt att styla de vida maxibyxorna

  • Stoppa in tröjan! Om du bär en tröja eller skjorta som inte slutar vid midjan – stoppa in den. ...
  • Matcha med kavaj. ...
  • Knyt ett snöre runt ankeln. ...
  • Bär en kort topp till. ...
  • Göm skorna!

Hur gör man ett par jeans längre?

Genom att lägga ned byxkanten, eller fållen, får du snabbt en tuffare look som dessutom är supertrendig. Det här är också ett gyllene tillfälle för dig som tycker att jeansen blivit lite för korta och göra dem några centimeter längre.

Hur mycket töjer sig jeans?

Jeans som inte innehåller stretch blir mjukare och anpassa sig efter kroppen så småningom, och töjer sig cirka en halv storlek — så därför kan de gärna vara lite tajta i provrummet. Om det däremot finns stretch i jeansen kommer de att behålla sin ursprungliga form, berättar Nina.

Relaterade inlägg: