Hur kan man se om någon är aktiv på WhatsApp?

Hur kan man se om någon är aktiv på WhatsApp?

Hur kan man se om någon är aktiv på WhatsApp?

Med WhatsApp-funktionen "Senast sett" kan du se när någon senast har kollat in WhatsApp, och användare kan också se när du senast har kollat in den. Om en kontakt inte har inaktiverat sist sedd visas den under dennes namn högst upp i en öppen chatt.

Vad är bra med WhatsApp?

De senaste åren har Whatsapp utvecklats och fått några smarta, nya funktioner. Du kan exempelvis använda appen för röst- och videosamtal – på samma sätt som exempelvis Skype. Du kan också kommunicera anonymt, eftersom samtalen har blivit krypterade. Dessutom har den fått en efterlängtad webb-version.

Vad betyder tyst period på Whats up?

Tyst periodbetyder att det går att stänga av möjligheten att få ljudsignaler från gruppen under en begränsad period. I ”Anpassat ljud” går det att välja vilken ljudsignal som ska spelas upp när någon skriver något i gruppen.

Kan man dölja att man är uppkopplad på WhatsApp?

Whatsapp kommer snart göra det möjligt att dölja ”sågs senast”-statusen för utvalda kontakter. Facebook-ägda chattappen Whatsapp har en funktion som visar när någon senast har synts online. Det är praktiskt för att kunna visa för andra hur länge de gissningsvis kan behöva vänta på svar, till exempel.

Hur döljer man att man är online på WhatsApp?

Hur du döljer din senast sett status i WhatsApp på en Android-enhet

  1. Starta WhatsApp på din Android enhet.
  2. Tryck de tre vertikala prickarna i det övre högra hörnet av skärmen.
  3. Välj Settings och navigera till Account.
  4. Gå till Privacy.
  5. Knacka Last seen och välj Nobody om du vill dölja din onlinestatus helt.
BE

Varför kan jag inte se senast aktiv på Messenger?

Du kan inte se Last Active status på Facebook Messenger antingen för att personen har stängt av den eller att du är blockerad. Det kan också innebära att personen has not been on Facebook under lång tid (mer än 24 timmar). Om personen stängde av sina Last Active status kommer du inte att kunna se den.

Vad ska jag göra om jag klickat på en länk?

Är du anställd i en organisation och misstänker skadlig kod eller tror att du klickat på en olämplig länk ska du genast rapportera till din it-funktion.

Relaterade inlägg: