Vad heter Burger King tidigare?

Vad heter Burger King tidigare?

Vad heter Burger King tidigare?

Den första restaurangen, som ursprungligen kallades Insta Burger King, öppnades 4 december 1954 i en förort till Miami av de två BK-pionjärerna James McLamore och David Edgerton, som båda gått på Cornell University School of Hotel Administration.

Hur mycket tjänar man om man jobbar på Burger King?

Vad får jag som anställd? - Som 16-åring kan du förvänta dig att tjäna minst 78.71kr/h, vid heltid 13 617 kr/mån. Vart kan jag jobba? Burger king är verksamma över hela landet vilket innebär att du kan tjänst hos dem oavsett var du bor.

Hur är det att jobba på Burger King?

Som medarbetare på Burger King är du företagets ansikte utåt. Du arbetar i ett team med ständig rotation på arbetsuppgifterna, vilket innebär att du kommer att få arbeta både i köket, matsalen och med att servera gäster. Vårt krav på dig är att du skall ha fyllt 16 år, ha servicekänsla och tycka om att ha kul.

Hur stämmer man Burger King?

Har du frågor eller är missnöjd är du välkommen att meddela Burger King Sverige genom att kontakta [email protected]. Som registrerad individ har du även rätt att framföra klagomål inför tillsynsmyndigheten Datainspektionen (telefon: 08-657 61 00, e-post: [email protected]).

Hur mycket tjänar en chef på Burger King?

Marknadslönen för restaurangchefer ligger 2022 mellan 35 000 och 43 000 kronor per månad vid en lägre svårighetsnivå.

Hur mycket ska en 16 åring tjäna i timmen?

Här kan du hitta några av alla sommarjobb 2022. Kommunals rekommendationer för löner för kommunalt sommarjobb 2019 var: 16-17 år minst 74 kronor/timme. 18-19 år minst 90 kronor/timme.

Varför vill man arbeta hos Burger King?

Om arbetsgivaren. Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.

Finns Burger King i USA?

Burger King är en amerikansk snabbmatskedja som huvudsakligen säljer hamburgare. Burger King har sitt huvudkontor i Miami, USA och är en av världens största restaurangkedjor med cirka 17 800 restauranger i över 100 länder.

Hur många max finns det i hela Sverige?

Med en omsättning på 3,6 miljarder kronor är vi idag Sveriges näst största burgarkedja. Och vi har inte slagit oss till ro. Idag finns 142 restauranger i Sverige . Vi har 7 restauranger i Norge, 16 i Polen och i Danmark har vi 4 restauranger.

Hur mycket tjänar man som chef på Mcdonalds?

McDonald's vd Waldemar Nuvall tjänar nästan 27 gånger så mycket som Fredrik; 2 907 kronor i timmen om man räknar om årsinkomsten till timlön för en heltid, enligt tidningen. Fredrik Eklund får kvar knappt 11 000 kronor efter skatt varje månad.

Hur länge får en 16-åring jobba på kvällen?

Arbetstiden ska vara mellan 06.00–22.00 eller 07.00–23.00. Om du är minderårig får du arbeta högst åtta timmar per dygn och 40 timmar i veckan. I undantagsfall får du arbeta längre arbetspass, men inte mer än 8 timmar i genomsnitt per dag under en sjudagarsperiod eller 40 timmar i genomsnitt under en fyraveckorsperiod.

Hur mycket får man jobba när man är 16?

Arbetstider för ungdomar Ungdomar får arbeta högst 8 timmar per dag och högst 40 timmar per vecka. Om det behövs med hänsyn till arbetsuppgifterna eller övriga arbetsförhållanden gäller ett undantag från den här regeln. Då får ungdomar istället arbeta upp till 8 timmar per dag i genomsnitt på en sjudagarsperiod.

Relaterade inlägg: