Vad är bra med WordPress?

Vad är bra med WordPress?

Vad är bra med WordPress?

WordPress är användarvänligt och lättadministrerat, vilket gör det enkelt att ändra i texter, lägga till sidor, förnya content, hantera bilder och skapa nya moduler på din hemsida. Eftersom systemet är byggt på moduler kan man bygga ut och hantera sin egen hemsida hur man vill.

När skapades WordPress?

WordPress skapades som ett fristående projekt år 2003, ursprunget var en utlöpare av ett tidigare projekt som kallades b2/cafelog. WordPress är öppen källkod, så numera är det skapat av ett stort community av bidragsgivare.

Vilka nackdelar finns med WordPress Com respektive WordPress org?

WordPress.org är platsen där du hittar WordPress programvara som du kan ladda ner gratis och installera på din egen webbserver. WordPress.com däremot tar hand om din hosting. Du behöver inte ladda ner någon mjukvara, betala för hosting, eller hantera en webbserver.

Hur mycket kostar WordPress?

Själva publiceringsverktyget är gratis att använda och du kan även skapa en gratis webbplats, förutsatt att du använder en WordPress-domän (www.dinwebbplats.wordpress.se), samt att du använder dig utav ett gratis tema.

Hur många använder WordPress?

Mer än 75 miljoner webbplatser använder WordPress. WordPress finns tillgängligt på 72 olika språk, varav svenska är ett av språken. 71% av alla webbplatser som använder WordPress använder Engelska som sitt primära språk. Flera av världens mest populära webbplatser använder WordPress.

Vad är det för skillnad på WordPress com och WordPress org?

WordPress.org är platsen där du hittar WordPress programvara som du kan ladda ner gratis och installera din egen webbserver. WordPress.com däremot tar hand om din hosting. Du behöver inte ladda ner någon mjukvara, betala för hosting, eller hantera en webbserver.

Vad kostar WordPress per år?

WordPress är gratis. Men, du behöver ett webbhotell och ett domännamn för att det ska fungera.

Vad kostar en hemsida i WordPress?

Kostnaderna är både löpande utvecklingskostnader och fasta engångskostnader. En vanlig hemsida kostar: I snitt får du räkna på att lägga ned cirka 8 0kr för en hemsida. Det inkluderar samtliga kostnader, både fasta och löpande, för det första året.

Relaterade inlägg: