Vad får man inte lägga ut på Youtube?

Vad får man inte lägga ut på Youtube?

Vad får man inte lägga ut på Youtube?

Vi kan tillåta ovannämnda typer av våldsamt eller explicit innehåll i utbildningsmässigt, dokumentärt, vetenskapligt eller konstnärligt innehåll. Detta undantag får inte användas till att ladda upp innehåll som syftar till att chockera eller väcka avsky, eller uppmuntra andra till att begå våldshandlingar.

Vad är reglerade varor?

Vilka regler som gäller just din vara beror bland annat på vilken typ av vara det är. För till exempel elektronik, leksaker, batterier och förpackningar finns det särskild lagstiftning som gäller parallellt med övriga regler. Vilka regler som gäller kan också bero på vilka ämnen som varan innehåller.

Vad är det för skillnad på varor och tjänster?

Med vara förstås materiella ting, bland dem fastigheter och gas, samt värme, kyla och elektrisk kraft. Med tjänst förstås allting annat som kan tillhandahållas (1 kap. 6 § ML, artikel 14, 15 och 24.1 i mervärdesskattedirektivet).

Är YouTube musik gratis?

YouTube Music är gratis att ladda ned och använda. Användare kan också använda den med ett YouTube Music Premium-medlemskap för att titta på annonsfria videor och ladda ned musik för att lyssna på offline, i bakgrunden eller utan att läsa in videon.

Vad kostar YouTube Premium Family?

Premium kostar 99 kronor i månaden (eller 149 kronor för ett familjeabonnemang) och aktiveras via inställningsknappen uppe till höger. Ett annat alternativ Youtube Premium. För 119 kr/mån får du inte bara musiktjänsten utan även annonsfria videor på ”vanliga” Youtube.

Vad räknas som en tjänst?

En tjänst är en aktivitet eller funktion som tillför värde till en mottagare, betjänar denna, utan att i sig innebära att ett bestående fysiskt objekt med eget värde tillförs mottagaren. Det engelska ordet service med samma betydelse används ibland i samband med betjäning av en kund.

Vad menas med varor?

Varor och tjänster är de produkter som konsumeras i samhället. En vara är ofta fysisk sak, till exempel ett klädesplagg, en tv, eller 1 liter mjölk. Medan en tjänst ofta något som ger dig nytta utan att det är en fysisk sak. Det kan alltså vara en utbildning, transport eller ett tv-program till exempel.

Hur mycket kostar YouTube Music?

Det går att lyssna gratis på YouTube Music Premium i en månad, därefter kostar tjänsten 99 kronor i månaden. Det går även att få både YouTube Premium och YouTube Music Premium för 119 kronor i månaden och därmed slippa all reklam i båda kanalerna.

Hur laddar jag ner musik från YouTube gratis?

Så här gör du för att konvertera till MP3:

  1. Kopiera Youtube-länken och klistra in i fältet.
  2. Tryck på pilen för att vilket format du vill spara filen. Välj MP3.
  3. Klicka på Start så börjar konverteringen av ditt Youtube-klipp till MP3.
  4. När konverteringen är klar kommer du till en sida som ser ut som ovan.

Vad kostar YouTube Premium i månaden?

Så för att nå dessa människor provar YouTube nu ett nytt premiumabonnemang som de kallar för Premium Lite. Detta abonnemang kostar 69 kronor i månaden istället för de 119 kronorna som vanliga YouTube Premium kostar.

Relaterade inlägg: