Hur kan jag se mina prenumeranter på YouTube?

Hur kan jag se mina prenumeranter på YouTube?

Hur kan jag se mina prenumeranter på YouTube?

I kanalens översikt finns en lista över dina senaste prenumeranter. Du kan även se antalet prenumeranter över tid i YouTube Studio.

Hur ser man hur många prenumeranter?

Ta reda på hur många prenumeranter du har

  • Logga in på YouTube Studio.
  • Välj Analytics i menyn till vänster.
  • På fliken Översikt hittar du kortet Realtid.
  • Klicka på Se antal i realtid så ser du antalet prenumeranter över tid.

Hur gör man så att folk kan prenumerera på Snap?

Det finns inte många profiler med knappen Prenumerera, och det beror på att Snapchat har specifika regler och standarder för dem. To get that Subscribe button, you have to become a Snapchat Creator. Det finns två sätt som en Snapchatter kan gå från den vanliga profilen till Skaparprofilen och få prenumerera-knappen.

Hur fungerar en YouTube-kanal?

Du kan titta på och gilla videor samt prenumerera på kanaler med ett Google-konto. Om du inte har en kanal syns du inte offentligt på YouTube. Med ett Google-konto kan du skapa en YouTube-kanal där du laddar upp videor, lägger till kommentarer eller skapar spellistor.

Hur mycket kostar det att prenumerera på YouTube?

Hur mycket kostar YouTube Premium? Inledningsvis hade YouTube Red-prenumerationstjänsten en prislapp på 9,99 USD per månad. På grund av de nya bonustjänsterna, som YouTube Music Premium, kostar YouTube Premium dock $ 11,99 per månad (£ 11,99 i Storbritannien) från och med maj 2019.

Vem är den rikaste personen i Youtube?

I världen
RankKanalnamnPrenumeranter (miljoner)
1.T-Series1
2.Cocomelon1
3.PewDiePie1
4.SET India1

När kan man börja tjäna pengar på YouTube?

YouTubes partnerprogram För att delta i YPP måste du ha god status på YouTube, minst 4 000 giltiga offentliga visningstimmar under det senaste året och minst 1 000 prenumeranter.

Relaterade inlägg: