Är det gratis att prenumerera på YouTube?

Är det gratis att prenumerera på YouTube?

Är det gratis att prenumerera på YouTube?

Idag fick jag en fråga om varför ska man prenumerera på en kanal man gillar på Youtube. Det är ju självklart helt frivilligt och helt gratis. Youtube vill gärna att man ska betala, men det behövs absolut inte för att man ska kunna prenumerera på en kanal som till exempel 'Christinas sytips'.

Varför ska man prenumerera på YouTube?

När du prenumererar på en kanal visas alla nya videor som publiceras på den kanalen i flödet Prenumerationer. Du kan också få aviseringar när en kanal du prenumererar på publicerar nytt innehåll. Som standard skickar vi bara aviseringar om kanalens höjdpunkter. Lär dig hur du hanterar aviseringar.

Vad kostar YouTube Premium i Sverige?

I dagsläget är Lite endast tillgängligt i sju länder, däribland Sverige, Norge, Danmark och Finland. Prenumerationen kostar 69 kronor i månaden, vilket är betydligt lägre än vanliga Premiums månadskostnad på 119 kronor. Lite ger till skillnad mot Premium dock bara ett reklamfritt YouTube och inget mer.

Vad är syftet med YouTube Premium?

Som medlem i YouTube Premium kan du titta på alla videor på YouTube utan annonser och samtidigt stötta kreatörer. Du kan också ladda ned videor för att titta offline på mobilen och spela upp videor i bakgrunden.

Vad innebär det att ha en YouTube kanal?

Du kan titta på och gilla videor samt prenumerera på kanaler med ett Google-konto. Om du inte har en kanal syns du inte offentligt på YouTube. Med ett Google-konto kan du skapa en YouTube-kanal där du laddar upp videor, lägger till kommentarer eller skapar spellistor.

Måste man ha Gmail för YouTube?

Du måste ha ett Google-konto om du vill logga in på YouTube. Med ett Google-konto kan du använda alla Google-produkter (till exempel Gmail, Blogger, Maps, YouTube med flera).

Hur mycket kostar YouTube Premium i månaden?

Så för att nå dessa människor provar YouTube nu ett nytt premiumabonnemang som de kallar för Premium Lite. Detta abonnemang kostar 69 kronor i månaden istället för de 119 kronorna som vanliga YouTube Premium kostar.

Varför syns inte min YouTube kanal?

Hitta din video bland sökresultaten Om det har gått några dagar och du fortfarande inte får upp videon bland sökresultaten kan du prova följande: Sök på videons exakta video-id. Definiera din sökning med hjälp av sökfilter. Förbättra dina videotaggar så att din video visas i sökresultaten.

Måste man ha Gmail?

En rad appar och tjänster från Google är tillgängliga i enheten när du köper den, till exempel Gmail, Google Maps, YouTube och Google Play. För att du ska få ut som mycket som möjligt av de här tjänsterna behöver du ett Google-konto.

Relaterade inlägg: