Hur marknadsför man kanaler på YouTube?

Hur marknadsför man kanaler på YouTube?

Hur marknadsför man kanaler på YouTube?

Länka din YouTube-kanal på så många ställen som möjligt, till exempel på webbplatser, bloggar och i tidningar. Använd våra YouTube-API:er om du vill visa din närvaro på YouTube och länka till din kanal genom att skapa YouTube-märken för din webbplats. Tillåt inbäddning så att andra kan distribuera åt dig.

Hur fungerar annonser på YouTube?

Annonserna du ser när du tittar på YouTube-videor är skräddarsydda efter dina intressen. Urvalet baseras på Googles annonsinställningar, vilka videor du har tittat på och om du är inloggad eller inte. När du är inloggad kan följande anonyma signaler avgöra vilka annonser du ser: vilka typer av videor du har tittat på

Varför annonsera på YouTube?

Att annonsera på YouTube hjälper dig att öka din lönsamhet genom att både sprida och stärka varumärket. Men det är långt ifrån allt. Vägen från Youtube-annonsen till ett sök eller besök är bara ett klick bort. YouTube är därför också effektivt för att driva sökningar och trafik samt hjälpa dig att sälja mer.

Vad kostar det att annonsera på YouTube?

Det finns olika “mått” som kostnaden baseras beroende vilken typ av annons du väljer; CPM innebär att man betalar per tusen visningar, CPV innebär att man betalar per startad visning, TrueView innebär att man betalar när någon har tittat minst 30 sek eller hela din video om den är kortare än så.

Varför ska man annonsera?

Annonser som är anpassade efter dina specifika mål Välj de annonseringsmålsättningar som hjälper dig att nå dina mål. Oavsett om ditt mål är att driva interaktion i ett inlägg, skicka personer till din webbplats eller hitta nya leads för ditt företag, så finns det en annonseringsmålsättning som kan hjälpa dig.

Vem är Gurkis?

Youtube-profilen ”Gurkis” från Eksjö, eller Jacob Larsson som han egentligen heter, har på bara ett år fått nära 50 000 följare. Nu är han nominerad till flera utmärkelser på en nationell sociala medierfestival.

Hur gammal är Gurkis 2021?

Jacob “Gurkis” Larsson är en av flera unga influencers som gör reklam-samarbeten. Han är 13 år och har godkänt av sina föräldrar att göra reklam.

Relaterade inlägg: