Kan barn ha YouTube konto?

Kan barn ha YouTube konto?

Kan barn ha YouTube konto?

Barnet måste ha ett Google-konto som hanteras via Family Link. Vissa funktioner på YouTube är inte tillgängliga för barn under 13 år (eller tillämplig ålder i ditt land eller din region) med ett kontrollerat Google-konto.

Hur gammal måste man vara för att ha ett konto på YouTube?

Tjänstespecifika åldersgränser. I vissa tjänster från Google finns det särskilda åldersgränser. Här följer några exempel: YouTube: När en video på YouTube har en åldersgräns visas en varning och videon kan endast spelas upp av användare som är minst 18 år.

Kan man se historik på YouTube?

Logga in och gå till myactivity.google.com och se vilka videor du har tittat på i YouTube-appen eller på webbplatsen när du varit inloggad. Det omfattar också videor som du har tittat på i en YouTube-spelare på andra webbplatser när du varit inloggad på Google Chrome.

Vad finns på YouTube Kids?

Här finns allt från favoritprogram och musik till videor om hur man bygger en modell av en vulkan (eller hur man tillverkar slime ;-). Det finns också många föräldrainställningar så att du kan anpassa upplevelsen efter familjens behov. Eller upplev YouTube Kids på webben www.youtubekids.com.

Kan barn ha ett Google-konto?

Du kan lägga till barnets skolkonto som en annan användare på barnets Android-enhet. Funktionerna för föräldrakontroll i Family Link gäller dock inte för det kontot. Om ditt barn över 13 år (eller tillämplig ålder i ditt land) vill ha ett Google-konto kan de skapa ett eget konto.

Varför måste man verifiera sin ålder på YouTube?

Mer specifikt ber Youtube nu användare att verifiera sin ålder genom att skicka in en bild på giltig legitimation eller kreditkort till Youtube som i sin tur får godkänna att du är gammal nog att se videor med våld, svordomar, droger eller sexuellt innehåll.

Varför kan man inte ladda ner YouTube?

Du kan ladda ned YouTube-appen från Google Play. På hjälpcentret för Google Play kan du läsa om nedladdning av Android-appen från Google Play. Obs! Appen fungerar bara på telefoner och surfplattor med Android-version 5.0 eller senare.

Vad är Visningshistorik?

Med visningshistoriken på YouTube är det enkelt att hitta de videor du visat senast. Dessutom gör funktionen att du får bättre videorekommendationer. Du kan styra visningshistoriken genom att rensa eller pausa den. När du pausar visningshistoriken visar den inga videor du tittar på.

Hur kan man se sökhistorik?

Du kan välja att din sök- och visningshistorik på YouTube ska raderas automatiskt efter en viss tid.

  1. Öppna Google-kontot på datorn.
  2. Klicka på Data och anpassning på panelen uppe till vänster.
  3. Klicka på YouTube-historik och sedan på Radera automatiskt under Aktivitetsinställningar.

Varför Kids YouTube?

Du kan använda ditt barns enhet för att blockera innehåll direkt i YouTube Kids från startskärmen eller visningssidan. Du kan logga in på YouTube med ditt länkade föräldrakonto för att blockera specifika kanaler som du inte vill att ditt barn ska titta på i YouTube Kids eller den kontrollerade YouTube-upplevelsen.

Relaterade inlägg: