Vad kostar YouTube Premium student?

Vad kostar YouTube Premium student?

Vad kostar YouTube Premium student?

Familjeabonnemanget kostar 179 kronor per månad. Techcrunch (som just nu ligger nere) rapporterar nu att det har dykt upp ett studenterbjudande där man betalar 6,99 dollar istället för 11,99 dollar.

Hur aktiverar man YouTube Premium?

För att ändra din YouTube Premium-prenumeration på Android, öppna YouTube Android-appen. Du måste byta till det konto som har prenumerationen (om den inte redan är aktiv). För att göra detta, välj din profilikon högst upp till höger och välj sedan ditt kontonamn högst upp på Konto meny.

Hur tar man bort premium på YouTube?

  1. Tryck på din profilbild. Betalmedlemskap.
  2. Tryck på medlemskapet du vill avsluta.
  3. Tryck på Fortsätt för att avbryta.
  4. Välj en anledning till varför du avslutar medlemskapet och tryck på Nästa.
  5. Tryck på Ja, avsluta.

Hur får jag YouTube Premium lite?

Priset för en prenumeration har legat på 119 kronor i månaden sedan den svenska lanseringen, men nu dyker ett billigare alternativ upp i form av Youtube Premium Lite. För 69 kronor i månaden kan användare välja att enbart köpa sig fria från annonser och slippa betala för de övriga tjänsterna.

Hur många enheter YouTube Premium?

Om du prenumererar på YouTube Premium eller YouTube Music Premium kan du använda offlinefunktionerna i ditt betalmedlemskap på upp till tio enheter åt gången. Om du försöker ladda ned en video på en ny enhet när du har nått den här gränsen tas den enhet du auktoriserade först av de tio bort.

Hur gör man en YouTube kanal privat?

Ändra videons integritetsinställningar

  1. Logga in på YouTube Studio.
  2. Välj Innehåll i menyn till vänster.
  3. Välj den video du vill uppdatera. Välj fliken Live om du vill visa dina liveuppladdningar.
  4. Klicka på nedåtpilen under Synlighet och välj Offentlig, Privat eller Olistad.
  5. Spara.

Hur kommer man i kontakt med YouTube?

Logga in på din YouTube-kanal. Tryck på din profilbild och välj sedan Hjälp och feedback. Välj Kontakta oss under Behöver du mer hjälp?

Vad kostar YouTube Premium lite?

Så för att nå dessa människor provar YouTube nu ett nytt premiumabonnemang som de kallar för Premium Lite. Detta abonnemang kostar 69 kronor i månaden istället för de 119 kronorna som vanliga YouTube Premium kostar.

Relaterade inlägg: