Är Youtube Kids säkert?

Är Youtube Kids säkert?

Är Youtube Kids säkert?

Det finns fem kategorier att utforska i appen. Det finns också funktioner som en timerinställning och en sökfunktion. Den senare funktionen ger användarna tillgång till YouTubes huvudsakliga databas med videor, men YouTube Kids filtrerar resultaten så att dina barn bara kan komma åt säkert innehåll.

Varför kommer jag in på YouTube Kids?

Så här fungerar YouTube Kids YouTube Kids-appen och webbupplevelsen innehåller populära barnvideor och nytt innehåll som levereras på ett sätt som är säkert och lätt att använda för barn. Du måste konfigurera YouTube Kids för ditt barn innan hen kan använda det.

Vem tjänar mest pengar på YouTube i Sverige?

Nyligen passerade den svenska Youtube-stjärnan en drömgräns när han nådde 100 miljoner prenumeranter på plattformen. Framgångarna på nätet har inneburit klirr i kassan för Felix Kjellberg. Hans bokförda tillgångar översteg 350 miljoner kronor vid slutet av 2018.

Hur man stänger av begränsat läge på YouTube?

Android-appen

  1. Logga in på ditt konto.
  2. Tryck på profilfotot uppe till höger.
  3. Tryck på Inställningar. Allmänt.
  4. Aktivera eller inaktivera Begränsat läge.

Hur begränsar man YouTube?

I en Android webbläsare: Logga in på YouTube kontot. Välj meny i övre högra hörnet. Klicka sedan på ”inställningar”, aktivera begränsat läge. När det begränsade läget väl har aktiverats kommer det att stanna så även om man loggar ut.

Relaterade inlägg: