Vad äger hm?

Vad äger hm?

Vad äger hm?

H&M-gruppen har en multi-brand matrisorganisation med väl definierade varumärken; H&M, H&M HOME, COS, & Other Stories, Monki, Weekday, ARKET och Afound. Varje varumärke har en ansvarig chef samt lokala försäljningsorganisationer.

Finns HM i Ryssland?

Klädjätten H&M pausar tillfälligt all försäljning i Ryssland till följd av den tragiska utvecklingen i Ukraina, enligt ett pressmeddelande. ”Bolaget följer och utvärderar situationen löpande. Representanter för bolaget är i nära dialog med relevanta stakeholders”, skriver bolaget i pressmeddelandet.

Hur hållbart är H&M?

H&M-gruppen samarbetar med runt 900 oberoende leverantörer som normalt äger sina egna fabriker, men de kan också använda sig av fabriker som ägs av någon annan. Det är i fabrikerna våra produkter tillverkas. Vi har nära samarbete med våra leverantörer för att stödja dem i deras hållbarhetsarbete.

Hur många HM finns i Ryssland?

I samband med bokslutet för 2021 redovisades den ryska marknaden som den sjätte största för bolaget med 168 fysiska butiker och en försäljning på drygt två miljarder, motsvarande en fjärdedel av den allra största – Tyskland.

Hur många H&M finns i Ryssland?

Ryssland är H&M:s sjätte största marknad. ”Klart att detta påverkar oss”, säger Helena Helmersson. Först stängdes de nio butikerna i Ukraina. Därefter alla 173 i Ryssland.

Relaterade inlägg: