Är det gratis att använda Zoom?

Är det gratis att använda Zoom?

Är det gratis att använda Zoom?

Zoom finns i en gratisversion och i en betalversion. Skillnaden är att gratisversionen bara tillåter videosamtal som är 40 minuter långa medan i betalversionen kan du hålla videosamtal som är flera timmar.

Vad kostar en Zoom licens?

Zoom Pro – kostar $ 149.90 per år för varje licens, minimum 5 licenser. – Gruppmöten i max 30 timmar med upp till 100 deltagare. – Inkluderar 1 GB molninspelning per licens. – Innehåller även funktioner som användarhantering, adminpanel, rapporter och Personligt mötes ID.

Vad krävs för att ansluta till ett Zoommöte?

Du kan också öppna Zoom-programmet som du installerat och där klicka på join meeting (anslut till möte) och fylla i mötets ID. Mötets ID hittar du i mailet med inbjudan till mötet. När du ansluter till mötet kan det komma upp ett par rutor där du behöver godkänna att din mikrofon och din kamera används.

Hur får jag Zoom på svenska?

Zoom har program för datorer (Windows och Mac) och mobila enheter (iOS och Android). Om du loggar in på https://lnu-se.zoom.us och går till fliken "Meetings" så startar automatiskt nedladdning av klienten, men du kan också ladda ner den manuellt.

Hur betalar man för Zoom?

Zoom Free: Denna nivå är gratis. Du kan hålla ett obegränsat antal möten. Gruppmöten med flera deltagare får inte vara längre än 40 minuter och mötena kan inte spelas in. Zoom Pro: Denna nivå kostar 14,99 USD/£11,99 per månad och mötesvärd.

Hur köpa Zoom?

Här kan du köpa Zoom Klicka på ”Full Plan Comparison” på den sidan för att jämföra alla funktioner mellan de olika versionerna. Den vanligaste versionen av Zoom är ”Free” (som är gratis). Den plan som heter ”Pro” är den minsta betalversionen. Förutom Free och Pro finns det ytterligare två nivåer beroende på behov.

Vad krävs för att delta i Zoom?

Om du inte tidigare har deltagit i Zoom-möten, måste du installera Zoom-programmet eller appen. Du kan delta i mötet med en dator (Windows och mac), smarttelefon eller platta. Din egen apparat föreslår vad du behöver när du klickar på länken.

Hur laddar man ner Zoom på Mac?

För att ladda ner senaste versionen av zoom till din dator öppna en webbläsare på din dator och gå till ”kth-se.zoom.us/download. Tips! När du använder klienten för första gången glöm inte att är använda guiden "Logga in på Zoom-klient”.

Hur komma in på Zoom?

  1. Ladda ner Zoom Client for Meetings och installera filen.
  2. Logga in på programmet via Sign in with SSO.
  3. Company domain: arcada.zoom.us.
  4. Programmet öppnar webbläsaren där du behöver logga in via Arcadas inloggning.
  5. Nu har du Zoom ikonen i nedre balken av Windows.

Kan man delta i Zoom möte utan app?

Vi rekommenderar att du använder Zoom-appen. Det är dock möjligt att delta i ett Zoom-möte även i webbläsaren utan Zoom-appen. Observera dock att den webbaserade Zoom-tjänsten har mer begränsade funktioner och fungerar bäst i Google Chrome.

Hur köper man Zoom?

Zoom Free: Denna nivå är gratis. Du kan hålla ett obegränsat antal möten. Gruppmöten med flera deltagare får inte vara längre än 40 minuter och mötena kan inte spelas in. Zoom Pro: Denna nivå kostar 14,99 USD/£11,99 per månad och mötesvärd.

Måste man ha Zoom för att delta i ett möte?

Börja med att klicka på länken som leder till mötet. Du kan också kopiera den och klistra in i din webbläsare. Det går att använda Zoom med de flesta webbläsare utan att ladda ner Zoom-programmet –men inte med webbläsaren Safari.

Vilket program är bäst Zoom eller teams?

Faktum är att Teams är mer av en slack rival än en Zoom-rival - med fokus på chattar mer än video. Men eftersom Teams har integrerad videosamtalsfunktion är det definitivt värt att överväga.

Hur skapar man ett möte i Zoom?

Skapa ett Zoommöte

  1. Om du inte redan gjort det; Skapa UU-konto i Zoom.
  2. Logga in och klicka sedan på Schedule a New Meeting.
  3. Namnge mötet.
  4. Sätt datum och tid. Obs! Längden på mötet är bara en tidsangivelse för deltagarna, mötet håller på fram tills att det avslutas av deltagarna.
  5. Spara.

Vilken Zoom ska man ladda ner?

Det krävs ingen registrering. Zoom finns även som app för mobilen och surfplattan Den heter ZOOM Cloud Meetings och finns i Google Play Butik (Android) eller App Store (IOS).

Relaterade inlägg: