Är Yves Rocher vegansk?

Är Yves Rocher vegansk?

Är Yves Rocher vegansk?

100% botaniskt innehåll. Vi älskar djur, därför har vi beslutat att ta fram produkter som är baserade på växter- även så vårt smink! Hundratals produkter på vår hemsida är nämligen veganska. Faktum är att den enda animaliska ingrediens som vi använder oss av i våra produkter är bivax, vilket är derivat.

Vad innehåller Yves Rocher?

Längre ner på sidan under VÅRT LÖFTE visar vi att produkten innehåller ingredienser med 90 % naturligt ursprung, att den är fri från silikoner och att förpackningen är tillverkad av papper från hållbart odlade skogar. Längst ner finns VÄXTINFORMATION om den botaniska planta som är den aktiva ingrediensen i produkten.

Vart kan man köpa Yves Rocher?

Yves Rocher är nätbutiken som har ett stort sortiment av naturliga produkter inom hud, hår och skönhet. Med en Yves Rocher rabattkod från Gratislandet har du möjlighet att fynda mängder med produkter till bra priser. Du kan få upp till 20% rabatt på hela din beställning, skönhetsprodukter på köpet och fri frakt.

Är Yves Rocher testat på djur?

Hej! Yves Rocher säljer tyvärr sina produkter i Kina vilket innebär att de stödjer djurtester. De är alltså inte cruelty-free och har därmed inga veganska produkter i sitt sortiment.

Hur bra är Yves Rocher?

Jag har några favoriter som jag… Jag har några favoriter som jag beställer då och då. Ibland blir det en nyhet eller en gåva jag prövar och det är ju trevligt att få. Har varit nöjd med dom produkterna, innehåll med bra ingredienser.

Hur bra är Yves Rochers produkter?

Yves Rocher är känt för att ha väldigt bra priser på deras produkter. Det är för att dom odlar allt själva och inte har någon mellanhand. Just denna serien kostar mer men därför är det ett perfekt tillfälle att köpa produkter nu när dom är nedsatta. Ni kan hitta en massa grymma kampanjer här.

Är Oriflame Djurtestat?

Oriflames djurpolicy i korthet Oriflame genomför inga djurförsök i något skede av produktutvecklingsprocessen. Däremot måste Oriflame följa de lagar och förordningar som gäller i de länder där bolaget bedriver verksamhet.

Varför använda ekologisk hudvård?

Ekologisk hudvård är snäll mot både hud och miljö Hudvård som är eko är fri från bekämpningsmedel (konserveringsmedel), konstgödsel, besprutningsmedel och syntetiska ämnen. Att välja eko är en tjänst för hav och land, men innebär också bättre kontroll över vad du smörjer in din hud med.

Är Oriflame veganskt?

Våra Natural Balance Soup är märkta med Vegan Society Trademarks symbol. Genom symbolen garanterar vi att allt råmaterial och de slutliga produkterna, märkt med deras symbol, är fria från ingredienser som härstammar från djur eller som är testade på djur. Vår serie EcoBeauty är certifierad med Ecocert.

Relaterade inlägg: