Kan man spela in på Zoom?

Kan man spela in på Zoom?

Kan man spela in på Zoom?

Öppen Zoom app på din Android-enhet. Klick Deltagare, Klicka sedan Spela in för att börja spela in ett Zoom-möteAndroid. steg 2. Om du vill avsluta zoominspelningen kan du klicka på Sluta inspelningen för att avsluta processen.

Hur länge kan man spela in i Zoom?

Du kan spela in ditt möte och allt som sker i det genom att klicka på knappen "Record". Inspelningen pågår i bakgrunden och du kan när som helst avbryta det genom att antingen klicka på Pause eller Stop. Efter att mötet stängs ner så börjar konverteringen av din inspelning till ett hanterligt format.

Måste man ladda ner Zoom för att delta i ett möte?

Om du inte tidigare har deltagit i Zoom-möten, måste du installera Zoom-programmet eller appen. Du kan delta i mötet med en dator (Windows och mac), smarttelefon eller platta.

Hur laddar man ner Zoom på datorn?

Zoom har program för datorer (Windows och Mac) och mobila enheter (iOS och Android). Om du loggar in på https://lnu-se.zoom.us och går till fliken "Meetings" så startar automatiskt nedladdning av klienten, men du kan också ladda ner den manuellt.

Får man spela in lärare?

Du som lärare och upphovsman kan inte heller använda deras inspelning utan lov. Det finns en möjlighet enligt URL att för undervisningsändamål spela in lärare och studenters "egna framföranden av verk" och använda dem i undervisningssammanhang.

Var sparas inspelningar i Zoom?

Inspelningar i Zoom laddas automatiskt ner som filer på din egen dator när mötet avslutas (det kan ta ett tag; filen sparas i en mapp som heter just Zoom, och där hamnar också sparade chattar från mötet).

Relaterade inlägg: