Vad kostar ett Zoom abonnemang?

Vad kostar ett Zoom abonnemang?

Vad kostar ett Zoom abonnemang?

Zoom Pro – kostar $ 149.90 per år för varje licens, minimum 5 licenser. – Gruppmöten i max 30 timmar med upp till 100 deltagare. – Inkluderar 1 GB molninspelning per licens. – Innehåller även funktioner som användarhantering, adminpanel, rapporter och Personligt mötes ID.

Kan man delta i Zoom möte utan konto?

Behöver man ett konto för att använda Zoom? Man kan delta i ett möte utan att ha ett konto om man blivit inbjuden och fått en länk. För att starta ett möte själv behöver man dock ha ett x-konto/gus-konto. Båda kategorierna har tillgång till Zoom och kan skapa möten.

Måste jag installera Zoom?

Om du inte tidigare har deltagit i Zoom-möten, måste du installera Zoom-programmet eller appen. Du kan delta i mötet med en dator (Windows och mac), smarttelefon eller platta. Din egen apparat föreslår vad du behöver när du klickar på länken.

Hur fungerar Zoom på datorn?

Zoom fungerar via webbläsaren, ett nedladdat program din dator eller via mobilen. Före du deltar i ett Zoom-möte är det bra att se till att ljud (mick och högtalare) och bild (webbkamera) fungerar. Innan varje möte har du chansen att testa att allt fungera samt att ändra inställningarna.

Vad kostar Zoom i månaden?

Zoom Free: Denna nivå är gratis. Du kan hålla ett obegränsat antal möten. Gruppmöten med flera deltagare får inte vara längre än 40 minuter och mötena kan inte spelas in. Zoom Pro: Denna nivå kostar 14,99 USD/£11,99 per månad och mötesvärd.

Hur fungerar videokonferens?

Kompatibel med andra enheter Google Meet fungerar på alla enheter. Du kan delta i ett möte från en stationär eller bärbar dator, Android eller iPhone eller iPad. Google Meet-maskinvara är ett prisvärt kvalitetsalternativ för organisationer som behöver stöd för konferensrum.

Hur funkar Zoom på datorn?

Zoom fungerar via webbläsaren, ett nedladdat program på din dator eller via mobilen. Före du deltar i ett Zoom-möte är det bra att se till att ljud (mick och högtalare) och bild (webbkamera) fungerar. Innan varje möte har du chansen att testa att allt fungera samt att ändra inställningarna.

Vem står bakom Zoom?

Eric S Yuan är Zooms grundare och VD. Han kommer ursprungligen från Ti'an i Shandongprovinsen i Kina och är efter ett mellanspel hos Cisco framgångsrik företagare i Silicon Valley. Hans privatförmögenhet uppges uppgå till 6,3 miljarder dollar.

Vilket bolag äger teams?

Just i Sverige har Microsoft en bra position att nå framgång med Teams, säger Oscar Berg, eftersom det är en marknad där de traditionellt är dominanta. – Sverige är ju lite av ett experimentland för Microsoft, där de äger både näringsliv och offentlig sektor. Då blir det enklare att sälja in en sådan här lösning.

Relaterade inlägg: