Vad kostar en nedgrävd pool?

Vad kostar en nedgrävd pool?

Vad kostar en nedgrävd pool?

Kostnaden för poolen (inklusive pooltak och värmepump) är cirka 300 000 kr. Kostnaden för installation av poolen är cirka 154 000 kr samt en transportkostnad av poolen på cirka 20 000 kr. Totalkostnaden för att bygga och installera en PP pool som är 4 x 8 meter blir då cirka 480 000 kr.

Vilken pool är mest prisvärd?

ECO Premium, den mest prisvärda du poolen du enkelt själv kan bygga! Vi har även ECO Standard, Thermo Premium och Thermo Standard.

Vilken är Sveriges mest sålda pool typ?

Visste du att vår poolkonstruktion Thermopoolen är Sveriges mest sålda pooltyp? Det finns flera anledningar till detta. Thermopoolen är extremt stabil, fullt isolerad och klarar att stå fristående, helt eller delvis nedgrävd.

Vem är bästa pool leverantören?

Poolgiganten. Poolgiganten är en nystartad poolleverantör som har enormt utbud av olika poolmaterial, stommar och allt däremellan. Det är med andra ord ett företag som riktar sig till dig som vill kunna anpassa och bygga just din drömpool. De lägger dock mest fokus på sin Thermopool NXT med betongstomme.

Hur lång tid tar det att värma upp en 4x8 pool?

Beroende på poolens storlek tar det generellt mellan 2-3 dagar för vattnet att uppnå önskad temperatur. Det krävs mycket energi för att värma upp allt vatten, om det skulle göras snabbare blir det väldigt kostsamt.

Vad kostar det att rengöra en pool?

Månadskostnad rengöring av pool För rengöring och underhåll av din pool kan du räkna med att betala ca 10 kronor för kemikalier under hela säsongen vilket innebär en kostnad på 2 kronor i månaden.

Vad kostar det att bygga pool 2021?

Att bygga pool är ett relativt dyrt trädgårdsprojekt jämfört med många andra. Priset för en normal pool ligger i ett stort spann, allt från 200 000-600 000 kronor, men det kan bli ännu dyrare. Det finns flera faktorer som påverkar priset på en pool, men i första hand är det pooltypen.

Hur mycket kostar en glasfiber pool?

Vad kostar det med glasfiberpool? Det finns poolpaket med glasfiberpool i budgetalternativ som kostar mellan 10 000-20 000 kronor inklusive pooltak och installation. För den som vill ha högre kvalitet rekommenderas pooler av en högre kostnad.

Hur många år håller en pool?

Viktigt att tänka på är drift, service och underhåll. För självbyggaren gäller att man kan hantera både byggnation och reparation då livslängden för en normal pool ofta är över 30 år.

Vilken storlek på pool ska man välja?

Vilken storlek på poolen skall vi välja? För normaltomten så brukar pool i 4×8 eller 3×6 meter vara en perfekt storlek. Är man många i familjen med barn och kanske barnbarn så lägg gärna till en meter eller två på bredd eller längd beroende på vad som passar bäst på tomten.

Vad heter den senaste generationen pool från Poolgiganten?

Poolgigantens Thermopool NXT® som är tillverkad enligt högsta industristandard är den senaste generationens Thermopool. Blocket på Thermo NXT® har en extra hård insida jämfört med liknande konstruktioner.

Är det värt att köpa pool?

Att bygga en pool är en stor investering som kan bli en viktig värdehöjning, och därmed viktigt att det blir rätt från början. Du ska kanske njuta av den i många år framöver eller vill att den ska ge en extra värdehöjning vid försäljning. Därför är det värt att lägga extra omsorg kring detaljerna.

Vem säljer pooler?

Välkommen till PoolKungen, Sveriges största pool- och spabadsföretag utan mellanhänder. Vi erbjuder ett stort och varierat sortiment av premiumtillverkade pooler och spabad för hela familjen.

Relaterade inlägg: