Får man Vapea på krogen?

Får man Vapea på krogen?

Får man Vapea på krogen?

En e-cigarett ger inte ifrån sig någon lukt, men däremot ser den ut som en riktig cigarett och ger ifrån sig ånga som ser ut som cigarettrök. Det finns ingen lag som säger att du inte får röka e-cigaretter på krogen, men som restaurang- och klubbägare är det helt okej att be en e-cigarettrökande kund att gå ut.

Hur påverkas samhället av tobak?

Rökning kostar samhället över 31 miljarder kronor varje år, visar en ny rapport. Det motsvarar hela primärvårdens kostnader för alla allmänläkare och sjuksköterskor. Samhället måste ta sitt ansvar och minska rökningen.

Är det tillåtet att röka e-cigarett inomhus?

KAN MAN ANVÄNDA E-CIGG INOMHUS? Du kan använda din e-cigg i hemmet, i bilen eller var du vill. Det märks ingenting i luften, och sätter sig inte i kläderna, i håret eller på fingrarna. Du slipper missfärgade tapeter och tak, och inte heller får du de typiska gula tänderna som klassisk rökning kan ge.

Är Tobak en drog?

Alkohol, tobak och narkotika är olika sorters droger. Definitionen av drog är att det är något som gör den som använder det påverkad, är giftigt och som man kan bli beroende av.

Är droger ett samhällsproblem?

Från mitten på 1900-talet har narkotika betraktats som ett av Sveriges största samhällsproblem. Stora resurser har lagts på att bekämpa narkotikan men det var först 1977 som riksdagen bestämde att den svenska narkotikapolitiken skulle sikta på ett samhälle fritt från narkotika (Boekhout van Solinge, 1997: 53).

Är vape farligt för tänderna?

Skador på tandkött, tandlossning och muncancer Studien som utfördes vid University of Rochester School of Medicine and Dentistry i New York, visar att e-cigaretter kan leda till en rad orala hälsoproblem som skador på tandköttet, tandlossning och muncancer.

Relaterade inlägg: