Vem är världens bästa skateboardåkare?

Vem är världens bästa skateboardåkare?

Vem är världens bästa skateboardåkare?

Tony Hawk: Den bästa skateboardåkaren genom tiderna? Vid 14 års ålder blev han skateboardproffs, och när han fyllt 16 ansågs han vara en av världens bästa skateboardåkare. Under sin 17 år långa karriär har han vunnit över 70 tävlingar, bland annat X-Games på vert-rampen år 19.

Är skateboard bra träning?

Bara för att kroppen börjar bli lite sliten betyder det inte att du automatiskt måste lägga brädan på hyllan, utan fortsätt att åka så mycket det går för att förbättra balansen och den allmänna fysiken. När det kommer till just artros och artrit är det oftast träning som faktiskt hjälper.

Hur ska man stå på en skateboard?

Ett vanligt nybörjarmisstag är att man står med bakfoten när man börjar att pusha fart, alltså att man använder sig av foten på brädan för att ta sig framåt. Gör inte det! Se till att det är bakfoten som du använder dig av för att göra fart och använd framfoten för att stå stadigt och hålla balansen på brädan.

Vem är världens bästa skejtare?

Sverige har en otroligt skicklig skejtare som vunnit VM mer än en gång och är ett stort medaljlöfte i de Olympiska spelen. Malmöskejtaren Oskar Rozenberg Hallberg blev världsmästare för andra gången genom sin seger i Vans Park Series World Championship (USA) 2019.

Hur många år är Tony Hawk?

54 år ()Tony Hawk / Ålder

Hur lär man sig Skatea?

5 smarta nybörjartips om du tänkt åka bräda i sommar

  1. Lär dig bromsa! Det är svinbra och gäller både på longboard och skateboard. ...
  2. Lär dig sparka med båda fötterna. Det har man mycket nytta av. ...
  3. Lär dig slidea med ett mjukt hjul. ...
  4. Stå, för guds skull, inte med bakfoten när du pushar. ...
  5. Ha inte för mycket skydd.

Relaterade inlägg: