Varför köpa ställbar säng?

Varför köpa ställbar säng?

Varför köpa ställbar säng?

En ställbar säng ger optimal komfort och kan anpassas exakt efter den person som ligger i den. Genom att höja huvud- eller fotändan av sängen kan du avlasta kroppen på absolut bästa sätt. Spenderar du mycket tid i sängen, är en ställbar säng en mycket bra investering för din kropps välbefinnande.

Hur bra är Mios sängar?

Mio markerar sin position som marknadsledande på sängar i Sverige med ännu en "Bäst i test"-säng. Laboratorietest genomfört av Testfakta avslöjar att Mios Roma Supreme är bästa kontinentalsängen i standardklassen. Återigen har en av Mios sängar utsetts till bäst i test av Testfakta.

Hur vet man att sängen är för hård?

Om sängen är för hård kommer utskjutande kroppsdelar som höft och axel inte kunna sjunka ner i madrassen. Det innebär att det blir stort tryck på dessa kroppsdelar vilket innebär att din kropp och rygg inte ligger avslappnat. Dessutom kommer du på grund av detta tryck vända och vrida dig mer vilket stör din sömn.

Vilken säng från Mio är bäst?

Vi har gjort det igen! Vår kontinentalsäng Cape Farewell Continental Comfort inkl. bäddmadrass Fiord Soft har i ett test av kontinentalsängar utsetts till vinnare, för femte året i rad! Testet har genomförts av Testfakta och i jämförelse med likvärdiga produkter fick vår kontinentalsäng 8,2 poäng av 10 möjliga.

Hur är Mios soffor?

Leveranstiden blev 1 år innan vi fick våra möbler, urdåligt men ännu sämre är hur Mio hanterar det o inte går att få tag i. Ringt supporten vid flera tillfällen o butiken ska höra av sig till oss vilket de inte gjort. MIO verkar inte veta vad Service är! Riktigt dåligt hanterat av företaget!

Relaterade inlägg: