Vad kostar avbokningsskydd SAS?

Vad kostar avbokningsskydd SAS?

Vad kostar avbokningsskydd SAS?

Återbetalningsregler för alla biljettyper Beloppet återbetalas till den betalningsmetod du använde när du köpte biljetten och eventuella tilläggstjänster. Om din flygning har avbokats av SAS får du fullständig återbetalning, inklusive serviceavgifter, avbokningsavgifter och priset för eventuella tilläggstjänster.

Vad händer om man inte bokar sittplats på flyg SAS?

Om du inte har köpt en sittplats när incheckningen öppnar blir du tilldelad en sittplats ombord för din resa och denna sittplats kan inte ändras. Du kan reservera din föredragna sittplats när du bokar, via Mina bokningar eller genom att kontakta SAS Customer Service eller din resebyrå.

Vad betyder SAS Plus Pro?

SAS Plus Pro är det bästa alternativet om du vill slippa köerna och passera säkerhetskontrollen snabbt och enkelt. Du får också tillgång till SAS Lounges. Du kan boka om vid behov och biljetten är återbetalbar.

Hur många gånger kan man boka om flygbiljett?

Ombokning är endast tillåten till och från samma destination som din ursprungliga biljett. Om du ändrar datum eller tid för din flygning och den nya biljetten är dyrare än den ursprungliga måste du betala mellanskillnaden. Du kan endast boka om till en ny flygning 361 dagar i förväg eller i mån av tillgång.

Vad ingår i SAS plus biljett?

Res med ännu fler fördelar i SAS Plus – få tillgång till bland annat SAS Lounge, SAS Fast Track, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi och mat och dryck ombord. Du tjänar dessutom fler poäng om du är medlem i SAS EuroBonus.

Vad ingår i avbeställningsskydd?

En avbeställningsförsäkring kan betala tillbaka din resekostnad om det händer något allvarligt innan du påbörjar resan. Merparten av försäkringarna ersätter vid: Skada på person. om du själv, närstående, ditt resesällskap eller den du ska resa till drabbas av allvarlig sjukdom, olycksfall eller dödsfall.

Vad gäller för ombokningsbar flygbiljett?

Tjänsten ”Ombokningsbar biljett” tillåter dig att boka om dina flygbiljetter även när de inte är ombokningsbara enligt flygbolagens regler. Tänk på att alla ombokningar sker i mån av plats och att din ombokning endast kan ske med samma flygbolag som skulle ha utfört den ursprungliga flygresan.

Relaterade inlägg: