Är Smirnoff sprit?

Är Smirnoff sprit?

Är Smirnoff sprit?

Smirnoff tillverkas genom en trippeldestillering och en filtrering som omfattar tio steg. Vodka är ursprungligen en spannmålssprit från nordöstra Europa. De vanligaste råvarorna är korn, råg och vete men man använder också exempelvis potatis. Numera är det även tillåtet att använda druvor och melass.

Har rom av högsta kvalitet?

Bästsäljande lagrad rom 2021 (Systembolaget)
RankRomJmf 2019
1Plantation Grande Reserve Barbados 40%+60%
2Captain Morgan Dark Rum 40%+21%
3Barceló Gran Añejo 37,5%+16%
4The Brand New Republique Gran Añejo 3 år 40%+36%

Hur dricker man stark rom?

Rom, precis som med whiskey, kan man dricka med is eller vatten. Vatten spär ut rommen men slätar också ut smaken, men kan vara en idé att prova om du tycker att en rom känns smörigt fet. Men tänk på att det finns många olika typer och smaker av rom. Försök hitta den som passar dig.

Vem tillverkar Smirnoff?

Smirnoff Ice produceras av ikoniska Smirnoff Vodka, som grundades i Moskva omkring 1860 av Pjotr Arsenjevitj Smirnov. Idag ägs varumärket Smirnoff av den brittiska koncernen Diageo och finns representerat i över 130 länder.

Kan rom bli dåligt?

Ett år. Vissa rom längre, vissa kortare. Sen kan du säkert förlänga den tiden genom att täta, hälla över den till småflaskor och förvara dem mörk och svalt. Men vårt tips är att njuta av den medans den är färsk!

Relaterade inlägg: