Hur ofta kan man göra en PRP behandling?

Hur ofta kan man göra en PRP behandling?

Hur ofta kan man göra en PRP behandling?

En PRP-behandling krävs 3–4 behandlingar med 1 månads mellanrum. Men märker redan efter en behandling att håravfallet minskar. Efter en månad gör man sin andra behandling. Inom 3-6 månader kan man märka resultat genom ökad hårtillväxt och förbättring av hårets tjocklek och kvalite.

Hur många PRP behandlingar behövs?

För att bäst aktivera processerna i kroppen rekommenderar vi 3–4 behandlingar med en månads mellanrum. Boka gärna en kostnadsfri konsultation, så kan vi bestämma hur många behandlingar som passar dig.

Får man duscha efter PRP behandling?

Du ska inte duscha eller träna på ett dygn efter behandlingen. Du kan få små blåmärken vid injektionsställe- na, dessa försvinner ganska snabbt. PRP behandlingen är en mycket säker behandlingsmetod och ger inga bieffekter eftersom inga mediciner eller kemikalier används.

Hur ofta PRP hår?

För bästa resultat av din PRP behandling förväntas och rekommenderas ca. 3–4 behandlingar med 1 månads mellanrum för bästa resultat. En plan på hur många PRP behandlingar som kommer att behövas får läggas upp vid konsultationen med din behandlare utifrån dina förutsättningar och önskemål.

Vad ska man tänka på efter PRP behandling?

Vilka aktiviteter ska jag undvika efter en PRP-behandling? Behandlingen hindrar inte dig från att utföra dina vardagliga aktiviteter som vanligt. Vi brukar rekommendera att inte tvätta håret på ca. 1 timme för att låta plasman verka ordentligt.

När ser man resultat PRP?

Resultatet. Fullt resultat visar sig oftast inom 4-6 månader. Då PRP metoden är helt naturlig så är det kroppen själv som ”reparerar” sig och ger det goda resultatet. Detta händer inte över en natt utan sker i en lång process.

Relaterade inlägg: