Vem har publikrekord i världen?

Vem har publikrekord i världen?

Vem har publikrekord i världen?

En uppmärksammad händelse på Copacabanastranden var när Rod Stewart spelade inför 3,2 miljoner åskådare på nyårsafton den 31 december 1994, vilket gör det till världens största folksamling på en konsert någonsin.

Vilket band har sålt mest skivor i världen?

För närvarande anses The Beatles vara den bäst säljande musikgruppen baserat både på uppgivet sålda skivor och bekräftade enheter, medan Michael Jackson anses vara den bäst säljande soloartisten baserat både på uppgivet sålda skivor och bekräftade enheter.

Hur mycket publik tar Nya Ullevi?

Kapacitet på Ullevi Nuvarande maxkapacitet vid konserter är 75 000 och vid sportevenemang 40 000. Så här har kapaciteten utvecklats genom åren: : Sittplatser på den västra läktaren och ståplatser på den östra 52 000. : Sittplatser 34 000.

Vad betyder Copacabana?

Copacabana kan betyda:En för sin strand berömd stadsdel i Rio de Janeiro i Brasilien, se Copacabana. En stad i Bolivia, se Copacabana, Bolivia. En stad i New South Wales i Australien, se Cop [..]

Vem har publikrekord på Gröna Lund?

Bob Marley på Gröna Lund 1980 är ett foto taget av fotografen Staffan Almquist som togs under Marleys legendariska spelning på Gröna Lund den . Konserten slog alla tiders publikrekord - trycket var enormt och 32.000 personer kom för att se reggaekungen.

Vilket band slog publikrekord på Gröna Lund 1980?

Något gick fel, försök igen. Bob Marley på Gröna Lund 1980 är ett foto taget av fotografen Staffan Almquist som togs under Marleys legendariska spelning på Gröna Lund den 17 juni 1980. Konserten slog alla tiders publikrekord - trycket var enormt och 32.000 personer kom för att se reggaekungen.

Relaterade inlägg: