Vilka iPhone modeller finns det?

Vilka iPhone modeller finns det?

Vilka iPhone modeller finns det?

Iphone, Iphone 3G och 3GS

  • Iphone, Iphone 3G och 3GS.
  • Iphone 4, 4S.
  • Iphone 5, 5S, 5C.
  • Iphone 6 och 6 Plus, 6S och 6S Plus, Iphone SE.
  • Iphone 7, 7 Plus.
  • Iphone 8, 8 Plus.
  • Iphone X.
  • Iphone XR, Iphone XS och XS Max.

Vad är skillnaden på iPhone 13 och 13 Pro?

iPhone 13 har samma storlek som iPhone 13 Pro-modellen, men Pro-modellen har en mer avancerad bakre kamerauppsättning, samt en mer premium finish och olika färgalternativ. Den har också olika lagringsalternativ, den extra LiDAR-sensorn, en snabbare GPU och det är dyrare.

Hur stor är 11 Pro?

Ta fantastiska videor och foton med ultravidvinkel, vidvinkel- och teleobjektiv. Ta foton i nattläge i lite ljus som du aldrig har tagit. Kolla in HDR-filmer och sändningar på den 16,5 cm (6,5 ") SuperRetina XDR-displayen, den ljusaste iPhone display…

Vad har jag för modell på min iPhone?

Via inställningarna på din iPhone - Gå till mobilens inställningar, vidare till Allmänt och därefter till ”Om”. Bläddra ner till Modell och klicka en gång på det modellnummer som står där.

Vad är skillnaden mellan olika iPhone?

Skillnaden mellan iPhone 12 Pro och iPhone 12 Pro Max. Trots detta är båda mobilerna något större än sina föregångare. Det medför också större skärmar. iPhone 12 Pro har nu en 6,1''-skärm (iPhone 11 Pro har en 5,8''-skärm) och iPhone 12 Pro Max har en 6,7''-skärm (iPhone 11 Pro Max har en 6,5''-skärm).

Är det Storleksskillnad på iPhone 11 och iPhone 11 Pro?

Även om Pro-modellen är fylld med fler funktioner är den storleksmässigt något mindre och tunnare än iPhone 11. Jämfört med iPhone 11s 6,1-tumsskärm är 11 Pros 5,8-tums skärm märkbart mindre. Mindre är inte nödvändigtvis bättre, så det är upp till dina preferenser vilken du gillar bättre.

Vilken modell är min mobil?

Se vilken Android-modell du använder. Peka på Inställningar och scrolla nästan allra längst ned. Peka här på Om mobilen (eller bara Om) (1). En bit ned i listan över specifikationerna finns sedan enhetens modellnummer (2).

Kan man se hur gammal min iPhone är?

iPhones serienummer kan berätta hur gammal din iPhone är. Serienumret består av alfabet och siffror. Detta alfanumeriska serienummer döljer detaljer som tillverkningsdatum, tid, plats, modellnummer, etc. Endast det fjärde tecknet i serienumret är viktigt för att veta tillverkningsåret.

Vilken iPhone ska jag välja 2021?

Trots att de fyra modellerna i detta årets iPhone-lansering har mycket gemensamt så är utan tvekan Iphone 12 Pro Max den modell som sticker ut mest – kanske är det den hittills överlägset bästa iPhone. iPhone 12-familjen är designad speciellt för dem som vill uppgradera från en iPhone X, 11-modell eller äldre iPhones.

Vad är skillnaden mellan Iphone och Mac?

Iphone använder sig av en optimerad version av operativsystemet Mac OS, kallat IOS (tidigare kallas Iphone OS). Eftersom Iphone har en ARM -processor och Apples datorer har x86 -processorer så är det i alla fall en skillnad mellan de olika operativsystemen.

Varför är Iphone skrivet av Apple?

Iphone, av Apple skrivet iPhone, är en smartmobil som utvecklats av Apple. Telefonen saknar ett fysiskt tangentbord, istället finns ett virtuellt tangentbord på pekskärmen. Iphone påminner i utseende och funktionalitet om mediaspelaren Ipod Touch.

Vilken skärm är bäst för Iphone 4S?

Primär skärm. 3,5" (3 px) 160 ppi (Iphone, Iphone 3G, Iphone 3GS) 3,5" (6 px) 326 ppi (Iphone 4, Iphone 4S) 4,0" (6 px) 326 ppi (Iphone 5, Iphone 5c, Iphone 5s) Primär kamera. Iphone 2G & 3G 2,0 megapixel.

Hur många patent har Apple registrerat för Iphone?

Iphone presenterades för första gången den 9 januari 2007 och Apple har registrerat över 200 nya patent under utvecklingen. Inte alla av dessa patent är dock vattentäta när de används mot konkurrenter i rättssammanhang.

Relaterade inlägg: