Vem leder Nyhetsmorgon i morgon?

Vem leder Nyhetsmorgon i morgon?

Vem leder Nyhetsmorgon i morgon?

Maria Forsblom är programledare på Nyhetsmorgon.

När börjar Nyhetsmorgon lördag?

TV4 Nyheterna sänds varje dag klockan 19 och 22.

Vilket land kommer Marcus Oscarsson ifrån?

Marcus Oscarsson, född och uppvuxen i Odensås, är en svensk statsvetare och journalist. Han är känd som politisk expertkommentator på TV4 men har också verkat som opolitisk tjänsteman vid Regeringskansliet.

Vilken tid sänds Nyhetsmorgon?

Programmet sänds från kl 05.45 till 10.00 på vardagar, och kl 07.58 till 11.30 på lördagar och söndagar. Tidigare började Nyhetsmorgon 08.58 på lördag och söndagar. Vid storhelger och mellandagar förekommer ibland andra sändningstider.

Vilken tid är köket på Nyhetsmorgon?

Kökets middag ser du i TV4:s Nyhetsmorgon måndag till torsdag 09:15 samt söndag kl. 08:40. Programmet sänds även i TV4 måndag till fredag kl. 05.30 och på TV4Play.

Har Martin järborg slutat på tv4?

Martin Järborg tog över som programledare efter Jesper Börjesson valt att sluta på kanalen helt. Tidigare hade han bland annat befunnit sig på sporten och som nyhetsankare. Han blev snabbt omtyckt och ledde programmet till en början med Maria Forsblom, då Soraya Lavasani befann sig på mammaledighet.

Vad tjänar Martin järborg?

Enligt uppgifter från Skatteverket som Nyheter24 har tagit del av hade Martin Järborg en fastställd förvärvsinkomst på 930 800 kronor under 2020. Fördelar man det lika över alla årets månader innebär det att han kunde plocka ut en månadslön på drygt 77 500 kronor.

Var är Martin järborg i Nyhetsmorgon?

Martin Järborg, 42, är journalisten som tog över som programledare efter Jesper Börjesson, 50, i TV4:s flaggskepp Nyhetsmorgon. Det var dock inte helt ny mark för Martin, då han har jobbat på TV. Exempelvis har han tidigare varit sportankare på kanalen.

Var är Maria Forsblom?

Programledaren Maria Forsblom känner vi främst igen från Nyhetsmorgon, där hon har jobbat sedan 2013. Nu har hon även axlat rollen som programledare i TV4s nya satsning Secret song.

Relaterade inlägg: