Hur många kalorier per dag ViktVäktarna?

Hur många kalorier per dag ViktVäktarna?

Hur många kalorier per dag ViktVäktarna?

kalorier?
KvinnorLåg*Medel*
18-30 år20002300
31-60 år18002100
61-74 år17001900

Hur många kilo i veckan med ViktVäktarna?

Studier visar att efter de första veckorna uppnår man en hållbar, långsiktig viktminskning om man går ner mellan ett halvt och ett kilo i veckan. Den takten hjälper dig att få tid att utveckla kunskap och ändra dina vanor på ett sätt som är nödvändigt för att behålla din vikt i framtiden.

Hur många points för att hålla vikten?

Points läggs då automatiskt till din budget. När du ska hålla vikten kan det ta ett litet tag innan du hittar rätt Pointsbudget för det. Du kanske upptäcker att 5 Points är för mycket eller för lite och du kan behöva lite tid att hitta rätt för just dig. Kommande veckor justeras medlemmens budget manuellt.

Hur många points får man äta på en dag?

Är din vikt 3-siffrig tar du de två första siffrorna. Exempel: Väger du 88 kg blir din points 8 och om du väger 121 kg blir din points 12. 4.

Varför går jag inte ner i vikt med ViktVäktarna?

Den krassa sanningen är att enbart träning för att gå ner i vikt inte har så stor effekt. Ät mindre än vad du gör av med! Äter du mindre än vad du gör av med så går du ner i vikt. Om du dessutom rör på dig och bygger upp din styrka så går det ännu lättare!

Hur många points får jag äta 2021?

Ta första siffran i din vikt om den är 2-siffrig. Är din vikt 3-siffrig tar du de två första siffrorna. Exempel: Väger du 88 kg blir din points 8 och om du väger 121 kg blir din points 12. 4.

Relaterade inlägg: