Vad kostar det att vara med i ViktVäktarna?

Vad kostar det att vara med i ViktVäktarna?

Vad kostar det att vara med i ViktVäktarna?

Du binder dig i 3 månader och betalar 329 kr/mån. Efter bindningstiden förnyas ditt medlemskap automatiskt varje månad med 329 kr/mån tills du aktivt väljer att avsluta ditt medlemskap.

Vad är Points ViktVäktarna?

Så här fungerar det: För varje portion icke-stärkelserika grönsaker en medlem äter och registerar, läggs en Point till deras dagliga budget. Medlemmar kan lägga till ytterligare en Points till sin dagliga budget genom att nå målet för vatten på 1,75 liter. Och till sist så ger aktivitet Points till Veckobonusen.

Var kan man köpa ViktVäktarmat?

Hos oss hittar du ett urval av WW ViktVäktarnas startpaket, livsmedel och snacks. Som medlem hos WW ViktVäktarna har du tillgång till deras app och hemsida och kan enkelt logga in och få förslag på hälsosamma, goda och enkla recept till frukost, lunch, middag och mellanmål.

Hur använder man ViktVäktar appen?

WW-appen är fylld med smarta funktioner som gör din viktminskning enklare. Och den ingår i ditt medlemskap så se till att dra nytta av allt....Streckkodsläsare

  • Streckkodsläsaren hittar du högst upp på hemskärmen. ...
  • När du skannat livsmedlet kan du spara, registrera och göra till favorit.

Hur betalar man för ViktVäktarna?

Hur ändrar jag mitt betalkort?

  1. Logga in på viktvaktarna.se med dina inloggningsuppgifter. Klicka på Profil uppe till höger och sedan inställningar i menyn som dyker upp. ​ELLER: Klicka här och logga in.
  2. Logga in igen under Mitt konto.
  3. Klicka på betalningsmetod och uppdatera dina uppgifter. Klicka på spara.
  4. Klart!

Vilka butiker säljer ViktVäktarna?

På Apotek Hjärtat finns alla WW ViktVäktarnas medlemskap förpackad i en smart kom igång-box. Dessutom erbjuds goda bars och andra snacks som är perfekta när sötsuget faller in.

Vad heter ViktVäktarnas app?

Manual för Flexi Presentity app för Android.

Vad är bäst ViktVäktarna eller Wellobe?

Skillnaden är att WW ViktVäktarna guidar till hälsosamma matval medan Wellobe handlar om att räkna kalorier. Dessutom har du NollPointsmaten som du kan äta dig mätt på utan att räkna. Vi ger dig allt du behöver och är med dig från början till slut så att du får en hållbar viktminskning.

Hur blir man guldmedlem i ViktVäktarna?

Om du väger mer än 2 kg över din Målvikt betalar du vanlig veckoavgift tills du når din Målvikt igen. Guldmedlemskapet går ut om du inte besöker ett möte på 3 år. Ditt medlemskap kommer inte att avslutas automatiskt.

Relaterade inlägg: