Vad kostar en revisor per är?

Vad kostar en revisor per är?

Vad kostar en revisor per är?

Normala kostnader för att anlita en revisorvad kostar en revisor för ett litet företag per år? Ofta kan det gå på mellan 10 000 och 20 000 kronor. Priset för en revisors tjänster kan dock variera beroende på en rad faktorer.

Vad är rimligt att betala för bokföring?

För en indikativ prisnivå kan man utgå från följande struktur: För aktiebolag där vi hanterar all löpande redovisning blir kostnaden per månad ca 1 950 kr + 10 kr per transaktion. Vid enskild firma eller handelsbolag sjunker kostnader med ca 400 kr per månad.

Vad kostar det att få hjälp med bokföring?

Om kunden själv sköter den löpande redovisningen och vi upprättar bokslut, deklaration mm utifrån en avstämd redovisning hamnar kostnaden för ett mindre aktiebolag på ca 14 000 kr och för handelsbolag eller enskild firma på ca 7 000 kr.

Vad krävs för att starta redovisningsbyrå?

Några speciella tillstånd behövs inte heller för att starta en redovisningsbyrå. Det enda du behöver göra är att registrera ditt företag i penningtvättsregistret hos Bolagsverket, precis som alla företag eller personer inom vissa verksamheter är skyldiga att göra.

Vad kostar en redovisningskonsult per år?

I och med att det är flera faktorer som påverkar kostnaden för en redovisningskonsult är det svårt att ange ett generellt pris, men ett riktmärke för ett litet företag med en anställd och få transaktioner är cirka 1700 kronor i månaden och då sköter redovisningskonsulten all löpande bokföring.

Relaterade inlägg: